Οι χρήστες του iPhone καλούνται να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση των συσκευών τους στη τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του iOS, διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές τους στο μέλλον.

Ο λόγος, το γεγονός ότι μια παλαιότερη έκδοση του iOS θα χάσει ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως την πρόσβαση στους χάρτες, στη Siri, στο App Store.

Η εν λόγω εξέλιξη αφορά iPhones που χρησιμοποιούν το iOS 11 μέχρι το iOS 11.2.6. Συσκευές όπως το iPhone 5 ή κάποια προηγούμενη έκδοση αλλά ακόμη και κάτοχοι iPhone 7 συσκευών που δεν έχουν αναβαθμίσει τις συσκευές τους επηρεάζονται.

Χρήστες του Samsung Galaxy S23 αναφέρουν θολές φωτογραφίες

Πρόβλημα θα έχουν οι χρήστες με συσκευές από το iPhone 5 και πίσω,ενώ ακόμα και αυτοί με iPhone 7, που το χρησιμοποιούν ακόμα, θα πρέπει να αναβαθμίσουν άμεσα την συσκευής τους, για να συνεχίσουν να την χρησιμοποιούν κανονικά.

Η αλλαγή δημοσιεύθηκε από τον Apple Tipster, @StellaFudge, και έχει ήδη φτάσει σε εκατομμύρια χρήστες. Συγκεκριμένα έλεγε:

“Από τις αρχές Μαϊου, η πρόσβαση στα Apple Services, με εξαίρεση το iCloud, θα σταματησει για τους χρήστες με iOS 11-11.2.6. Πιθανότατα θα λάβετε ειδοποιηση για αναβάθμιση.”

Αν λάβετε την ειδοποιηση, σπεύστε να την κάνετε για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την συσκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.