Το Google Inbox έχει πλέον πεθάνει. Ο εν λόγω email client είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το 2014 και διέθετε πλήθος χρήσιμων features. Δυστυχώς, η Google αποφάσισε να τον σκοτώσει το 2019. Αν ψάχνεις μια τέτοια λύση, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το Shortwave, το οποίο παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το Google Inbox με πολλούς τρόπους.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που επιστρέφει με την εν λόγω εφαρμογή είναι τα ομαδοποιημένα μηνύματα. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταξινομούνται σε ομάδες σε μια ενιαία σελίδα αντί για τις καρτέλες που βλέπετε στο σημερινό Gmail.  Τα χαρακτηριστικά που είναι εμπνευσμένα από το Google Inbox και βρίσκονται εντός του Shortwave, έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τους χρήστες να διαχειριστούν καλύτερα τον αυξανόμενο όγκο των emails και να τους δώσουν τα εργαλεία για να χειρίζονται τα εισερχόμενά τους σαν μια to do λίστα.

Πρόκειται για έναν client εν ολίγοις για το Gmail, ο οποίος είναι δωρεάν και μπορείς να τον βρεις εδώ.  αν και έχει και επι πλήρωμή έκδοση με κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Οι τιμές των Xiaomi Redmi Note 11 Pro + Pro 5G στην Ευρώπη: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μάπα το καρπούζι. Δίνει δωρεάν πρόσβαση μόνο στα email των τελευταίων 90 ημερών, άρα άχρηστο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.