Η Google δοκιμάζει πολλά νέα πράγματα και τώρα τελευταία πειραματίζεται με το Material You και τα παλ χρώματα. Μετά την εφαρμογή του dark mode στο Google Search, το οποίο είναι πολύ καλό, η εταιρεία δοκιμάζει ένα νέο θέμα, που δείχνει εξαιρετικά χάλια.

Χρήστης του reddit είπε ότι ξαφνικά άνοιξε το Google Search και είδε ότι το dark mode δεν είναι όπως παλιά. Το νέο θέμα μοιάζει ασπρόμαυρο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, καθώς τα γράμματα φαίνονται μπεζ. Το όλο θέμα κάνει δύσκολη την ανάγνωση του περιεχομένου.

Ωστόσο, ένας άλλος χρήστης αναφέρει ότι πάσχει από σύνδρομο Irlen και ότι θα του άρεσε να έχει αυτό το θέμα, γιατί ίσως κάνει πιο ξεκούραστη την πλοήγηση στη μηχανή αναζήτησης. Άρα, ίσως η Google σχεδιάζει ένα θέμα για μία συγκεκριμένη ομάδα χρηστών, όπως τα ειδικά θέματα των Windows.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο θέμα του Google Search είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό χρηστών σε επίπεδο server, αφού ο αρχικός χρήστης αναφέρει ότι το έχει μόνο σε έναν λογαριασμό του. Το πότε και αν η εταιρεία θα το διαθέσει ευρέως δεν το γνωρίζουμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.