Το iPhone 14 Pro θα διαθέτει 8GB μνήμης RAM, την περισσότερη μνήμη που έχει προσφερθεί ποτέ σε iPhone, σύμφωνα με μια μη επαληθευμένη αλλά αξιόπιστη αναφορά που έρχεται από την Ασία.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση από τον λογαριασμό “yeux1122” στο κορεατικό ιστολόγιο Naver, το 14 Pro θα έχει 8GB μνήμη RAM. Επικαλούμενη πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας, η ανάρτηση υποστηρίζει ότι τα στοιχεία μνήμης του 14 Pro έχουν πλέον επιβεβαιωθεί και πρόσθεσε ότι το χρονοδιάγραμμα για μαζική παραγωγή φαίνεται να επιταχύνεται.

Ο λογαριασμός ανέφερε προηγουμένως ότι η Apple σχεδίαζε να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο iPad mini με οθόνη 8.7 ιντσών και πλαίσιο που έχει αυξημένο πλάτος και μειωμένο ύψος σε σύγκριση με το iPad mini πέμπτης γενιάς, το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Ενώ ο ισχυρισμός για το μέγεθος της οθόνης ήταν ανακριβής, με το iPad mini έκτης γενιάς στην πραγματικότητα να διαθέτει οθόνη 8.3 ιντσών, οι φήμες του πλαισίου και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας αποδείχθηκαν σωστές.

Μια αναφορά από τον αναλυτή της Haitong International Securities, Jeff Pu, στα τέλη του περασμένου έτους, υποστήριξε ομοίως ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro 6.1 ιντσών και iPhone 14 Pro Max 6.7 ιντσών θα είναι εξοπλισμένα με μνήμη 8GB.

Αυτή θα ήταν μια σημαντική αύξηση από τη μνήμη 6GB του iPhone 12 Pro και του iPhone 13 Pro, η οποία επί του παρόντος είναι η μεγαλύτερη μνήμη που προσφέρεται σε ένα iPhone.

Τα μοντέλα iPhone που δεν είναι Pro τείνουν να έχουν λιγότερη μνήμη, επομένως φαίνεται πιθανό ότι το iPhone 14 6.1 ιντσών και το iPhone 14 Max 6.7 ιντσών θα έχουν λιγότερα από 8GB.

Ακόμη και με το iPhone 14 Pro να ανεβάζει τη μνήμη του iPhone στο επόμενο επίπεδο, η συσκευή έχει ακόμα αρκετό δρόμο για να φτάσει στα επίπεδα μνήμης που προσφέρεται στο iPad Pro, το οποίο εισήγαγε μια επιλογή μνήμης 16GB στις αρχές του 2021.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.