Δεν υπάρχει κανένας που δεν τον έχει πάρει ο ύπνος την ώρα που βλέπει YouTube στο κρεβάτι. Είναι αυτό το άντε 5 λεπτά βίντεο, ή 5 λεπτά έμειναν ακόμα, και τελικά ξυπνάς με το κινητό στη μούρη.

Για να βοηθήσει την όλη κατάσταση, η Google προσθέτει σταδιακά διάφορες λειτουργίες. Η πρώτη ήταν το να σου θυμίζει το YouTube να κάνεις ένα διάλειμμα από την “ψυχαγωγία” σου. Μετά, έβαλε να παίρνεις όλες τις ειδοποιήσεις για νέα βίντεο και τα λοιπά μία φορά τη μέρα. Ε τώρα είπε να μας βάλει σε πρόγραμμα να πηγαίνουμε στην ώρα μας για ύπνο.

Στις ρυθμίσεις του app για Android και iOS, η Google πρόσθεσε μία επιλογή που αν την ενεργοποιήσεις το YouTube σου υπενθυμίζει να σταματήσεις να βλέπεις βίντεο, μήπως και πας για ύπνο. Επειδή όμως δε θέλει να μας σπάσει τα νεύρα, έβαλε επιλογή αναβολής των ειδοποιήσεων και μία άλλη που για να μην εμφανίζονται μέχρι να τελειώσει το βίντεο που βλέπουμε.

Οι νέες ειδοποιήσεις είναι διαθέσιμες στο app του YouTube. Όπως πάντα, η διάθεση γίνεται με αργούς ρυθμούς. Εγώ προσωπικά έχω 4 smartphones, 10 διαφορετικούς λογαριασμούς, και ακόμα δεν έχω δει τη ρύθμιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.