Οι νεότερες Xiaomi συσκευές και ιδιαίτερα εκείνες με εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας, όπως το Xiaomi Redmi Note 7 Pro και το Xiaomi Mi 9, χειρίζονται τις ειδοποιήσεις με έναν λίγο πιο περίεργο τρόπο. Τα εικονίδια των ειδοποιήσεων, εμφανίζονται στην πάνω αριστερή γωνία της συσκευής, όταν η ειδοποίηση καταφθάνει. Αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το εικονίδιο της ειδοποίησης εξαφανίζεται, παρά το γεγονός ότι δεν έχετε κάνει παράβλεψη της ειδοποίησης και συνεχίζει να παραμένει στο notification panel. Το Notch notification για το MIUI από το XDA Developers λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα, προσθέτοντας ένα overlay με τα εικονίδια των ειδοποιήσεων.

Όπως σημειώνει και το XDA developers, πρόκειται για μια προσωρινή λύση, μέχρι η Xiaomi να διορθώσει το πρόβλημα στις Global Stable εκδόσεις (λέγεται πως έχει διορθωθεί στις νεότερες Global beta). Θα πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή,  να δώσεις τις απαραίτητες άδειες και να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις ανάλογα με την συσκευή σου. Να σημειώσουμε, ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να δείξει εικονίδια ειδοποιήσεων στην lockscreen εξαιτίας περιορισμών του συστήματος.

Κατεβάστε το από το Play Store.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.