Εύκολα θα μπορούσες να θέσεις το ερώτημα πως μπορείς να συγκρίνεις την Apple, η οποία διαθέτει 2-3 συσκευές το χρόνο με τους Android κατασκευαστές που διαθέτουν πολύ περισσότερες συσκευές. Έχεις ένα δίκιο εδώ, αλλά μην ξεχνάς ότι πολύ λίγες μπορεί να θεωρηθούν flagship μοντέλα και φέρουν μια τιμή αντίστοιχη του iPhone. Σκεφθείτε το, οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν πολλά κοινά με την Apple. Διαθέτουν δυο με τρεις flagship συσκευές κάθε χρόνο. Τόσο πολύ δύσκολο είναι να τις διατηρήσουν ενημερωμένες; Ή μήπως τίθεται ζήτημα θέλησης;

Και μην πει κανείς, ότι τα Android flagships δεν έχουν το ικανό hardware να τρέξουν νεότερες εκδόσεις. Το XDA Developers το έχει αποδείξει πολλές φορές, παλαιότερα smartphones να τρέχουν πολύ πιο νεότερες εκδόσεις. Για παράδειγμα, το Galaxy Note 4 μπορεί να τρέξει μια custom build του Android Oreo.

Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις. Η Google για παράδειγμα η οποία υποστηρίζει τα Pixel flagship smartphones για ως τρία χρόνια, όπως και η Xiaomi. Που αν και δεν φέρνει μια νεότερη έκδοση του Android κάποιες φορές, ωστόσο κάνει εξαιρετική δουλειά στο να φέρνει νεότερες εκδόσεις του MIUI skin.

Με πληροφορίες από phonearena

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.