Σε μια προσπάθεια να δώσει τα Galaxy S9 και Galaxy Note 9 Android Pie updates όσο πιο σύντομα μπορούσε, η Samsung έχει ξεχάσει να συμπεριλάβει την επιλογή να προβείς στην εγγραφή video σε Pro mode. Στο Android Pie, το video recording αποκτά ένα dedicated mode στο camera app. Είναι μια αλλαγή που σίγουρα δεν αρέσει σε πολλούς και φαίνεται ότι η Samsung δεν έλαβε υπόψη ότι κάτι τέτοιο θα απαιτούσε μια σημαντική αλλαγή στο Pro mode.

Πριν από το Pie, το video recording είχε ένα dedicated πλήκτρο δίπλα από το κανονικό shutter button της κάμερας, επομένως κάποιος μπορούσε απλά να πραγματοποιήσει την εναλλαγή σε Pro mode και να πιέσει εκείνο το πλήκτρο για να ξεκινήσει η εγγραφή με manual settings της κάμερας. Αλλά, στο Android Pie, υπάρχει ένα ξεχωριστό video mode, επομένως η εναλλαγή στο Pro Mode, μόνο σου επιτρέπει να λάβεις φωτογραφίες. Και το αστείο είναι ότι όταν πας στις ρυθμίσεις της κάμερας και προσπαθήσεις να τροποποιήσεις τα camera modes που βλέπεις στο interface της κάμερας, η περιγραφή του Pro mode αναφέρει ότι σου επιτρέπει να πάρεις τον έλεγχο των βίντεο.

Είναι μια σημαντική παράλειψη εκ μέρους της Samsung χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα διορθωθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.