Για ακόμη μια φορά έχουμε στη διάθεσή μας τα rankings του AnTuTu για έναν ακόμη μήνα, αυτή τη φορά τον Νοέμβριο του 2018. Στη κατάταξη πρωταγωνιστούν και οι τρεις συσκευές της Huawei, ναι όλες οι Mate 20 συσκευές, κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Αλλά …

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι τα scores που δείχνει το AnTuTu αποτελούν τον μέσο όρο αποτελεσμάτων που έχουν καταχωρήσει οι χρήστες. Το  γράφημα, καλύπτει μόνο το μήνα Νοέμβριο, που και πάλι δεν δικαιολογείται η έλλειψη σημαντικών συσκευών, όπως του Galaxy Note 9.

Οι συσκευές της Huawei συγκεκριμένα έλαβαν την εξής κατάταξη: Το Huawei Mate 20 Pro την πρώτη, το Mate 20 την δεύτερη και τέλος το gaming smartphone, το Mate 20X την τρίτη θέση. Όλες εξοπλίζονται με το Kirin 980 SoC και μάλιστα, έχουν ξεπεράσει τους υπερχονισμένους επεξεργαστές Snapdragon 845 του Asus Rog Phone. Σίγουρα αποτελεί ένα επίτευγμα.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.