Με ορισμένα smartphones είναι η αλήθεια, ότι όσο πιο κοντά στην επίσημη ημερομηνία παρουσίασης φθάνουμε, τόσο πιο πολλές διαρροές θα υπάρχουν. Η σειρά Pixel 3 αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως στη Νέα Υόρκη την επόμενη Τρίτη. Το engadget δανείστηκε τη συγκεκριμένη συσκευή από το WahPhone Digital, ένα κατάστημα στο Hong Kong, όπου η τιμή στην οποία ήταν διαθέσιμο για πώληση, έφθανε τα HK$15,880 ή περίπου τα 2030 δολάρια.

Αν και πρόκειται για ένα unreleased μοντέλο, όλα όσα έχουμε μάθει μέχρι τώρα ευσταθούν. Η συσκευή είναι στιβαρή και η συσκευασία περιλαμβάνει ένα ζευγάρι USB C ακουστικών, ένα USB C σε 3.5mm dongle, ένα USB C σε USB C καλώδιο, ένα USB-C-to-USB-A dongle και έναν 18W USB-C power adapter. Δυστυχώς, η συσκευή δεν παρέχει αρκετές πληροφορίες όσον αφορά τα specs της. Το μόνο που αναφέρει είναι ότι διαθέτει οθόνη 6.3 ιντσών, 128GB storage.

 Βάσει των εφαρμογών του συστήματος που μπόρεσε να εγκαταστήσει το engadget, το Pixel 3XL εξοπλίζεται με τον Snapdragon 845 αλλά έχει μόλις 4GB RAM. Θα έπρεπε να στοιχηματίσουμε ότι θα υπάρχει και κάποια μεγαλύτερη έκδοση. Η ανάλυση της οθόνης διαμορφώνεται στα 2,960 x 1,440 και χρησιμοποιείται OLED panel. Και χωρίς να μας προκαλεί κάποια ιδιαίτερη έκπληξη καταφθάνει με Android 9 Pie με gesture navigation, ενώ δεν απουσιάζει και το Active Edge feature που σου επιτρέπει να πιέζεις το smartphone και να επιτελείς συγκεκριμένες διεργασίες.

Όσον αφορά την κάμερα, το camera app του Pixel 3XL επιβεβαιώνει τα 12.2MP και τα 8MP για τις μπροστινές. Και ναι, πληθυντικός, γιατί αποδεικνύεται ότι η Google ενσωματώνει και μια  super-wide δευτερεύουσα κάμερα μπροστά. Όσον αφορά τη δυνατότητα εγγραφής video, η κύρια κάμερα αγγίζει τα 4k στα 30 fps ενώ η selfie περιορίζεται στα 1080p. Φυσικά, παρά τις μέχρι τώρα πολλές διαρροές, η Google θα έχει και άλλους άσους στο μανίκι, όπως ένα εντυπωσιακό HDR+.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.