Πρόσφατα, τα διάφορα Porsche Design edition smartphones που έχει κυκλοφορήσει η Huawei, έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλή την τάση να κυκλοφορούν πολυτελή smartphones, σε συνεργασία με αρκετά γνωστά brands. Πρόσφατα, η Oppo είχε κυκλοφορήσει την Lamborghini Edition του Find X, ενώ η Xiaomi λεγόταν ότι ετοιμάζει την  Ferrari Edition του Mi Mix 3.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο report, η Honor λέγεται ότι ετοιμάζει τη δική της πρόταση σε συνεργασία με την  Rolls Royce. Θα πρόκειται για μια special edition του Honor Note 10, που θα αποκαλυφθεί στις 26 Ιουλίου. Οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν μια μεγάλη 6.9 ιντσών οθόνη και ενώ η κανονική έκδοση θα εξοπλιστεί με μεταλλική κατασκευή, η special edition λέγεται ότι θα διαθέτει κεραμικό υλικό. Φυσικά, δεν θα απουσιάζει και το λογότυπο της Rolls Royce.

Στο εσωτερικό του smartphone θα συναντήσουμε Kirin 970 με 8GB RAM και 256GB storage. Στον τομέα της κάμερας θα συναντήσουμε έναν φακό των 24MP, ο οποίος θα υποβοηθείται από την τεχνητή νοημοσύνη και θα συνοδεύεται από έναν δευτερεύον φακό των 16MP. Δεν θα απουσιάζει το Android 8.1 με μια Rolls Royce έκδοση του EMUI. Η τιμή του υπολογίζεται να διαμορφωθεί στα $1500.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.