Η Blizzard Entertainment σκέφτεται να μεταφέρει το Diablo στη φορητή κονσόλα της Nintendo, το GameBoy. Αυτό εκτιμά ο David Craddock, συγγραφέας της επερχόμενης σειράς  Stay Awhile and Listen.

Μετά την κυκλοφορία του Diablo II, η Blizzard North χωρίστικε σε πολλαπλές ομάδες ανάπτυξης. Μια άρχισε αμέσως το expansion του Lord of Destruction, μια άλλη ηταν  επιφορτισμένη για δημιουργία νέων ιδεών, και μια τρίτη άρχισε να εργάζεται σε “μικρότερα έργα.”

“Σε ενα από αυτά δόθηκε ο τίτλος Diablo Junior, ένα παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί για το Game Boy Color και / ή το Game Boy Advance, ανάλογα με το μερίδιο αγοράς και παράγοντες».

Σύμφωνα με τον Craddock, το Diablo Junior σχεδιάστηκε ως single-player prequel στo αρχικό Diablo, και μάλιστα αναμένοταν να μοιάζει με τη σειρά Pokemon της Nintendo. Τελικά, το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω «κόστους παραγωγής” που έχει να κάνει με τα φορητά παιχνίδια.

“Λαμβάνοντας υπόψην το αντίστοιχο του Pokémon, το παιχνίδι θα είχε τρεις κασέτες, κάθε μια απο τις οποίες θα είχε ένα διαφορετικό ήρωα, warrior-rogue-sorcerer. «Οι ήρωες θα ξεκίναγαν από μια μοναδική πόλη πριν μπουν σε dungeons.

Το εγχείρημα αυτό τελικά ακυρώθηκε, οπότε για όλους εσάς που περιμένετε να απολάυσετε το αγαπημένο σας RPG στη φορητή κονσόλα, μάλλον σας περιμένει απογοήτευση.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.