Τώρα με τα απεριόριστα data και τις προσφορές στις οποίες έχουμε εγγραφεί οι περισσότεροι, κλείνοντας όλα απεριόριστα σε χαμηλές για τα δεδομένα της εποχής τιμές, δεν μας ενδιαφέρει ο όγκος που καταναλώνουμε. Το Youtube είναι μια από τις εφαρμογές οι οποίες περνάμε αρκετές ώρες την ημέρα και η κατανάλωση των δεδομένων αρχίζει να μην μας επηρεάζει τόσο όσο παλιά.

Η αλήθεια είναι, ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα ενδιαφερθούν να προσαρμόσουν την ανάλυση και είναι ικανοποιημένοι με την default ρύθμιση, που υπόσχεται να σου προσφέρει την καλύτερη δυνατή εικόνα βάσει των συνθηκών. Μπορείς ωστόσο, να ρυθμίσεις το Youtube ώστε να σου προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα video ή live stream, με μια μικρή υπενθύμιση, ότι η κατανάλωση δεδομένων θα αυξηθεί. Μόνο λίγο προσοχή σε όσους έχουν Wind μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Αρχικά, ανοίγουμε την εφαρμογή του Youtube, πιέζουμε στην εικόνα του προφίλ μας και στη συνέχεια πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις και έπειτα στο Προτιμήσεις Ποιότητας videos. Από εκεί ακριβώς μπορούμε να ρυθμίσουμε την ποιότητα των video σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ή σε Wi-Fi. Επιλέγοντας, το Υψηλότερη ποιότητα εικόνας, λέμε στην ουσία το Youtube να μας παρουσιάζει καλύτερη εικόνα ανεξάρτητα των συνθηκών. Βασικά μπορείς να κάνεις τη ρύθμιση που θεωρείς εσύ καλύτερη.

Κάνουμε το NewPipe λίγο καλύτερο με τις συνδρομές!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.