Ο Απρίλιος του 2024 έφτασε και από ότι φαίνεται τα offline καταστήματα στην Κίνα δέχονται ήδη κρατήσεις για τα Huawei P70. Τα καταστήματα είναι επίσημα συνεργαζόμενα με την Huawei και δέχονται ήδη παραγγελίες για τα τηλέφωνα πριν την κυκλοφορία τους και με τους χρήστες να μην γνωρίζουν ακριβώς το θα αγοράσουν.

Η Blue Whale Finance έλεγξε πρόσφατα, τα εξουσιοδοτημένα  καταστήματα Huawei στην Κίνα και διαπίστωσε πως δέχονται ήδη παραγγελίες για τα Huawei P70, ώστε οι χρήστες να κρατήσουν θέση για την αγορά τους. Όμως κανείς δεν ξέρει ακόμα τα ακριβή τους χαρακτηριστικά, όμως επιδόσεις, κάμερες και το βασικότερο τιμή.

Blind Reservations: Είναι η διαδικασία προκράτησης εκείνων των προϊόντων που η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ή αποκαλύψει επίσημα. Οι καταναλωτές συχνά κάνουν κράτηση τέτοιων συσκευών χωρίς να γνωρίζουν τις κύριες προδιαγραφές, τις τιμές τους ή άλλες σχετικές πληροφορίες.

Huawei P70 τυφλές κρατήσεις

Κατά την διάρκεια της έρευνας, ένας πωλητής της Huawei αποκάλυψε πως οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν έκδοση και αποθηκευτικό χώρο για την κράτησή τους, σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Όμως, για την ημερομηνία κυκλοφορίας και οι λεπτομέρειες της συσκευής, θα πρέπει να περιμένουν τις δηλώσεις της Huawei.

«Δεχόμαστε τώρα τυφλές παραγγελίες, αλλά για την επίσημη κυκλοφορία του, πρέπει να ανατρέξουμε στις επίσημες ειδοποιήσεις της Huawei» – δήλωσε ο πωλητής της εταιρίας.

Το προσωπικό του καταστήματος δήλωσε πως δεν έχει λάβει καμία πληροφορία σχετικά με τα χρώματα, την σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της σειράς Huawei P70. Θα παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους πελάτες, μόλις τις γνωστοποιήσει η Huawei.

Cosmote Gigamax Unlimited: Όλα απεριόριστα στη πιο χαμηλή τιμή της αγοράς!

Η σειρά Huawei P70 φημολογείται πως συμμετέχει στο Pioneer Project, πράγμα που σημαίνει πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά χωρίς να την ανακοινώσει ή να την προωθήσει μέσω κάποια εκδήλωσης. Το ίδιο είχε κάνει και με τα Mate 60.

Αυτές της μέρες ακούμε δεκάδες διαρροές και πληροφορίες, με αρκετές να είναι αντικρουόμενες. Προφανώς και περιμένουμε να δούμε πως θα είναι τελικά η συσκευή και αν επαληθευτούν οι πληροφορίες για νέο chipset που θα έχει δυνατές επιδόσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.