Η Cosmote δίνει το Cosmote Gigamax Unlimited σε χαμηλή τιμή, με μόλις 26 ευρώ το μήνα χωρίς κάποιο σταθερό νούμερο αν κάποιος μεταβεί σε ένα κατάστημα Γερμανός και ζητήσει προσφορά. Το κάναμε μόλις πριν από λίγη ώρα με ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη όπου μας έδωσε αυτή τη τιμή. Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις αριθμό what’s up για να το μετατρέψεις σε Cosmote Gigamax Unlimited.

Άλλες 6 ημέρες χωρίς τράπεζες – Η ανακοίνωση της winbank

Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, αν κάποιος δεν θέλει να μπλέξει με συμβόλαιο, έχει οφειλές και δεν θέλει να περάσει από διαδικασία έγκρισης, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορεί να μεταβεί στο Cosmote Neo που δίνει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με όλα απεριόριστα στα 33 ευρώ το μήνα. Και φυσικά, ακόμη και αν δεν έχει what’s up, οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει το Cosmote Neo. Το Cosmote Neo δεν είναι συμβόλαιο, το πληρώνεις και το έχεις, δεν το πληρώνεις δεν το έχεις.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι αν έχεις και σταθερό στη Cosmote μπορείς να το πάρεις ακόμη χαμηλότερα, κάπου στα 23 ευρώ. Βέβαια, να ζητήσεις προσφορά από τον υπάλληλο του καταστήματος για περισσότερες πληροφορίες. Η τιμή μπορεί να διαφέρει ανά κατάστημα.  Πρόκειται για την χαμηλότερη τιμή που θα βρεις το Cosmote Gigamax Unlimited.

Το Cosmote Neo διπλασιάζει σε όλους τα GB με κάρτες Payzy: Εγγραφή εδώ

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα ίδια είχατε γράψει πριν καιρό. Αν έχεις what’s up σου λένε να πας για μια ημέρα σε άλλη εταιρεία και μετά σε τραβάνε για να σου δώσουν το πακέτο στα 26 ευρώ, δεν είναι έτσι απλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.