Η μαζική παραγωγή του mixed reality (XR) headset της Apple θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2023, σύμφωνα με πηγές. Ο βασικός προμηθευτής αναμένεται να είναι η κινέζικη Pegatron και η αμερικανική εταιρεία πιθανότατα θα λανσάρει τη συσκευή σε σχετικό event τον Απρίλιο του 2023.

Τον πρώτο χρόνο, η παραγωγή θα είναι περίπου 700.000 με 800.000 μονάδες, πολύ πιο χαμηλά από τις προηγούμενες εκτιμήσεις των 2.5 εκατομμυρίων. Η μειωμένη παραγωγή δεν αναμένεται να κάνει τόσο προσοδοφόρο το XR headset για τους προμηθευτές, οπότε μάλλον θα το χρησιμοποιούσαν για να εδραιωθούν ως πιθανή πελάτες για μελλοντικά AR/VR προϊόντα.

Επιπλέον, η Apple έχει ήδη κάνει trademark το όνομα Reality One, το οποίο έχει κάποια σχέση με ένα MX προϊόν. Οι αναφορές λένε ότι τον Ιανουάριο του 2023 η Apple θα λανσάρει το προϊόν, μετά θα ανοίξει τις προπαραγγελίες το δεύτερο τρίμηνο του έτους, και τελικά θα ξεκινήσει την πώληση του τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.