Το Gov.gr Wallet είναι η εφαρμογή η οποία μας επιτρέπει να έχουμε αποθηκευμένα πλήθος έγγραφων προκειμένου να μην κουβαλάμε μαζί μας την ταυτότητά μας, την κάρτα ανεργίας, το δίπλωμα και πλήθος άλλων υπηρεσιών. Όμως θα πρέπει να έχεις φροντίσει να έχεις δεδομένα και γενικώς internet στο κινητό σου για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες. Επίσης θα χρειαστείς να ενεργοποιήσεις την δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων.

Το μέγεθος της Σελήνης μειώνεται χρόνια με τα χρόνια! Η αιτία και γιατί είναι πρόβλημα!

Απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο για την χρήση της εφαρμογής;
Κατά την χρήση της εφαρμογής, όπως για παράδειγμα, την δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων δελτίου ταυτότητας ή άδειας οδήγησης καθώς και κατά την διάρκεια επαλήθευσης ενός ψηφιακού εγγράφου, είναι απαραίτητη η σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Γιατί απαιτείται να ενεργοποιήσω τη δυνατότητα να λαμβάνω ειδοποιήσεις στο κινητό μου από το Gov.gr Wallet;

Η λειτουργία ειδοποιήσεων (Push Notifications) είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της εφαρμογής, διότι μέσω αυτής λαμβάνετε τα αιτήματα συγκατάθεσης σε περίπτωση ελέγχου ενός ψηφιακού εγγράφου σας ή σε περίπτωση αιτήματος υπογραφής ενός εγγράφου μέσω του docs.gov.gr.

Εγκαταλείπονται τα πιάτα στην συνδρομητική τηλεόραση!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Λίγο άχρηστη εφαρμογή από την στιγμή που δεν γίνονται δεκτά δίπλωμα ταυτότητα από την τροχαία κυρίως. Θετικό που μπορείς επιτέλους να εκτυπώσεις ταυτότητα σε pdf… Ελπίζω να το αλλάξουν μελλοντικά να μην κουβαλάμε δίπλωμα και ταυτότητα μαζί μας

 2. Είναι υποχρεωμένοι οι αστυνομικοί να τα δεχθούν.
  Ακόμη και οι Τράπεζες που κάποιοι υπάλληλοι δεν τα δέχονται.

 3. Αλλεπάλληλες βάσεις δεδομένων και άλλες βάσεις κλπ χωρίς να ξέρεις ποια είναι η πλήρης που χρειάζεται ο πολίτης για την συναλλαγή με τις υπηρεσίες. Άλλη έχει το ΕΦΚΑ για παράδειγμα, (όπου δεν είναι ενημερωμένη). Γράφουν για παράδειγμα ότι έκανα αίτηση συνταξιοδότησης το 22 ενώ έκανα το 23, κάνεις αίτηση για ενημέρωση σου και δεν σου απαντά η πλατφόρμα, τηλεφωνικά επίσης αίτηση, συμπληρώνουν φόρμα και σε παραπέμπουν σε τηλέφωνο που δεν σηκώνει ποτέ, δήθεν μιλάει.
  Άλλη βάση για εμβόλια και εμβολιασμό, την ξέχασαν κι αυτήν κάπου.
  Δηλαδή αντί να απλοποιήσει την γραφειοκρατία, γραφειοκρατικοποίησε την τεχνολογία.
  Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό το ντοβλέτι.

 4. Σε πρόσφατο έλεγχο της τροχαίας τους έδειξα το δίπλωμα από το wallet και δεν έφεραν καμία αντίρρηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.