Σκληραίνει όλο και περισσότερο ο ανταγωνισμός στην εγχώρια συνδρομητική τηλεόραση με τις διεθνείς εταιρείες να αυξάνουν συνεχώς το μερίδιό τους και τις εγχώριες πλατφόρμες να δίνουn μάχη με τις πειρατικές συνδρομές, οι οποίες πιστεύεται ότι πλέον έχουν φτάσει στο μισό των νόμιμων συνδέσεων.

Όχι δεν υπάρχει κόστος για άνοιγμα λογαριασμού στη Πειραιώς! Είναι απάτη!

Εγκαταλείπεται το συνδρομητικό πιάτο

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το insider.gr η αγορά της συνδρομητικής ενισχύεται αργά αλλά σταθερά, ενώ όλο και περισσότεροι χρήστες φαίνεται να εγκαταλείπουν το δορυφορικό πιάτο των συνδρομητικών υπηρεσιών και να στρέφονται στις Over the top υπηρεσίες δηλαδή μέσω σύνδεσης στο internet. Για το πρώτο εξάμηνο του 2023, οι συνδρομητές των Cosmote TV, Nova και Vodafone TV άγγιζαν το 1.228.339.

Ποσοστό 51.5% αυτών έχει πιάτο ενώ το υπόλοιπο over the top σύνδεση. Πρώτη σε πελάτες η Cosmote TV, ακολουθεί η Nova και τρίτη η Vodafone TV. Ωστόσο οι διεθνείς πλατφόρμες όπως το Netflix έχουν αυξήσει αισθητά το μερίδιό τους. Αριθμεί περίπου 650.000 συνδρομητές, ενώ 200.000 η Disney+. Όσον αφορά την HBO η οποία βρίσκεται στη χώρα μας μέσω της Vodafone TV, η εταιρεία δεν αποκλείει την πιθανότητα να λανσαριστεί το HBO+ επίσημα και εδώ, εφόσον λήξει το συμβόλαιο με τη Vodafone.

Να γιατί δεν αισθανόμαστε τη Γη να γυρίζει!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και όταν δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή? Ας πούμε σε ένα ”εξοχικό” ή ακόμα και σε ένα τροχόσπιτο?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.