Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ στο πλαίσιο ενίσχυσης των παροχών της προς τους συνδρομητές καρτοκινητής, προσφέρει μέχρι και 19 Ιανουαρίου το πακέτο Xmas Unlimited Month με Απεριόριστα Data για 1 μήνα με 11,5€.

Δεν έχει τέλος η αύξηση της ελάχιστης κάρτας ανανέωσης στη Vodafone – Δείτε τις αλλαγές

Μέχρι τις 11 Ιανουαρίου είναι σε ισχύ για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU ο μεγάλος CU Kalokairistes XMAS διαγωνισμός που προσφέρει πάνω από 1000 δώρα συνολικής αξίας  άνω των 100.000€ και Δωρεάν Απεριόριστα Data για μέχρι 22 ημέρες συνολικά, ανάλογα με το level που καταφέρνει να φτάσει ο κάθε συνδρομητής με βάση τους κρυστάλλους που συγκεντρώνει.  Τέλος μέσω του CU Around, το Vodafone CU προσφέρει στους συνδρομητές του όφελος μέχρι 100€ με μοναδικές προσφορές σε γνωστά brands όπως Public, FREE NOW, Μασούτης, Ψυχογιός, City Med, , iRepair, Christmas Castle, Καταστήματα Vodafone, κ.α..

Περαιτέρω ανακοινώνει τις παρακάτω μεταβολές, καταργήσεις πακέτων, τροποποιήσεις στο CU Shake bonus με ημερομηνία ισχύος από 08/02/2024:

Αυξήσεις και μεταβολές στα πακέτα καρτοκινητής της Vodafone Ελλάδος

Και να φανταστείς η ανακοίνωση βρισκόταν στο άρθρο με τις μεταβολές σε πακέτα, εμείς επιλέξαμε δυο άρθρα για να εστιάσουμε στις αλλαγές. Δηλαδή δεν έχει σκοπό να ενισχύσει τις παροχές των συνδρομητών της, αλλά να περάσει τις τρελές αυξήσεις στην ελάχιστη κάρτα ανανέωσης και τις μεταβολές στα πακέτα καρτοκινητής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.