Για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής:
Η ελάχιστη αξία ανανέωσης μέσω των καταστημάτων Vodafone διαμορφώνεται από 8€ στα 13€.

Εν ολίγοις μετά την πρόσφατη αύξηση της ελάχιστης κάρτας ανανέωσης στα 13 ευρώ μέσω εφαρμογής και περιπτέρων, είχε αφήσει την 8ευρη ανανέωση διαθέσιμη μέσω καταστημάτων. Πλέον την αυξάνει και αυτή στα 13 ευρώ. Είναι εντελώς αδικαιολόγητες αυξήσεις και καθιστούν εντελώς ασύμφορη την κατοχή ενός καρτοκινητού στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως από την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης και για δύο (2) μήνες σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8.2 των γενικών όρων παροχής προπληρωμένων κινητών ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Παράλληλη κίνηση έκανε και η Nova η οποία έβαλε τέλος στην ανανέωση από 1 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εν μέρει συμφωνώ με το άρθρο, όμως πρέπει να πάρουμε πολλά στοιχεία ακόμα υπόψιν μας πριν πούμε ότι δεν συμφέρει η κατοχή ενός καρτοκινητού vodafone.
    Καταρχάς θεωρώ πως η εταιρεία αυτή δίνει τις περισσότερες παροχές σε κάθε αξία ανανέωσης που βάζεις και ειδικότερα στο φοιτητικό πακέτο παίζουν πολύ καλά πακέτα.
    Επίσης ας μην ξεχνάμε και το cu liquid, το οποίο σου δίνει ακριβώς όσα χρειάζεσαι και μάλιστα δεν έχει κάποια δέσμευση όπως για παράδειγμα ένα καρτοσυμβόλαιο κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό χωρίς να σε μπλέκει καθόλου με πακέτα και εάν δεν είχα φοιτητικό αριθμό σίγουρα θα το είχα βάλει και δεν θα καθόμουν να μπλέκω με τα πακέτα τα οποία μου δίνουν και πράγματα που δεν χρειάζομαι όπως μηνύματα σε αντίθεση με δεδομένα που μου δίνουν λιγότερα από όσα θέλω, ενώ έτσι μπορώ να χρεώνομαι ακριβώς για ό,τι καταναλώνω.
    Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με τις κάρτες 8€ όταν ήταν της μόδας δηλαδή το φλεβάρη η παροχές που έδιναν ήταν στην καλύτερη περίπτωση αστείες και δεν είχαν καμία σχέση με ό,τι έπαιρνες αν έδινες 5€ παραπάνω. Αυτό γινόταν και στις 3 εταιρείες και νομίζω πως ο κόσμος ο οποίος έβαζε 8€. Κάρτα στο κινητό θα μπορούσε να έχει καλύτερη μεταχείριση από τις εταιρείες και ειδικά από την nova που τόσο πολύ το διαφήμιζε και όλα της τα πακέτα είναι πραγματικά απαράδεκτα.
    Και ακόμα και οι nova πλέον εφάρμοσε το τέλος των καρτών ανανέωσης από 8€ και εάν θες όντως να βάλεις 8€ πρέπει να πας σε κατάστημα, χωρίς φυσικά να κερδίσεις απολύτως τίποτα σαν μπόνους ανανέωσης. Μπορεί η vodafone να το είχε κάνει από ποιο πριν και όντως να μην είναι τίμιο αυτό με τις αυξήσεις στις κάρτες ανανέωσης, όμως έχει πραγματικά καλές παροχές για τα ελληνικά δεδομένα και το cu liquid πιστεύω πως είναι το πιο σωστό βήμα που θα μπορούσε να είχε γίνει σε μία καρτοκινητή.

  2. Με όλο το σεβασμό, η Wind (τωρα Νοva) τα τελευταία 3 χρόνια όταν έκανες ανανέωση στο χρόνο ομιλίας σου σε κατάστημα , σε υποχρέωνε να βάλεις 15 € και πάνω. Δεν επιτρεπόταν να βάλεις λιγότερα. Τουλάχιστον στον Πειραιά έτσι ισχύει. Δε γνωρίζω σε άλλες περιοχές αν ίσχυε το ίδιο. Οπότε , αυτό που λένε για 8 € ανανέωση σε κατάστημα είναι μάλλον στα χαρτιά ή ισχύει μόνο για συγκεκριμένες περιοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.