Πλέον έχουμε αφήσει πίσω μας την ανακοίνωση των νέων Galaxy Note 10 συσκευών και επικεντρωνόμαστε στην άφιξή τους στην αγορά, όπου σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις θα τα δούμε στα καταστήματα και στα e-shops του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung από τις 23 Αυγούστου 2019.  Το ανανεωμένο design μας αρέσει με την μια οπή στο κέντρο, η οθόνη είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί σύμφωνα με το DisplayMate ενώ και στο DxOMark κατέλαβε την πρώτη θέση.

Ένα πρόσφατο thread στο Reddit παρέπεμπε σε ένα άρθρο του XDA developers με τα χαρακτηριστικά των Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10+ που ο κόσμος έχασε (δεν γνώρισε – missed) κατά την παρουσίαση. Ωστόσο ένας χρήστης έδωσε την εξής απάντηση, με το post του να λαμβάνει τα περισσότερα votes φθάνοντας τα 1.100. Συγκεκριμένα, η απάντησή του:

1080p. No headphone jack. No expandable storage.

That’s what I miss.

Υπενθυμίζουμε, ότι η οθόνη στο Galaxy Note 10 περιορίζεται στα 1080p. Δεύτερον, του λείπει το headphone jack το οποίο η Samsung αφαίρεσε, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της. Τέλος, ο χρήστης υπέδειξε την έλλειψη του επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου στο Galaxy Note 10. Το Note 10+ έχει επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, αλλά σίγουρα δεν θα θέλουν όλοι να ξοδέψουν τα περισσότερα χρήματα που απαιτείται για την μετάβαση στο Note 10+.

Everything you might have missed about the Samsung Galaxy Note 10 from Android

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.