Το Samsung Galaxy Note 10+ 5G είναι ο νέος βασιλιάς του DxOMark, κερδίζοντας και στην κύρια κατηγορία αλλά και στις selfies. Από τη στιγμή που η μόνη διαφορά με το LTE Note 10+ είναι το 5G modem το score αυτό έχει εφαρμογή και για εκείνο το μοντέλο.  Ας ξεκινήσουμε με την κύρια κάμερα. Το συνολικό σκορ των 113 βαθμών είναι υψηλότερο από αυτό που έλαβε το Huawei P30 Pro. Το Note λαμβάνει score στη φωτογραφία 118, με ένα πόντο πίσω από την Huawei. Αν και η κύρια κάμερα είναι σχεδόν ίδια σαν του S10 5G, η Samsung έχει τροποποιήσει τους αλγορίθμους επεξεργασίας εικόνας και πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα.

Το Galaxy Note 10+ λαμβάνει εξαιρετικές φωτογραφίες με μεγάλο εύρος χρωμάτων σε πλήθος διαφορετικών συνθηκών φωτισμού. Εκεί που χάνει σε σχέση με την Huawei είναι στις πολύ σκοτεινές σκηνές. Το focus είναι γρήγορο και επακριβές, η συσκευή διατηρεί λεπτομέρειες σε σκοτεινά περιβάλλοντα, ενώ έχει βελτιωθεί το bokeh και το skin rendering σε portrait φωτογραφίες.

Αλλά και στα video κάνει εξαιρετική δουλειά, με 101, που είναι το μεγαλύτερο σκορ. Τα 4K videos που λαμβάνεις με το Note 10+ θα σου προσφέρουν εξαιρετικό επίπεδο λεπτομέρειας, με ζωντανά χρώματα και μεγάλο dynamic range. Τέλος στις selfies λαμβάνει την πρώτη θέση, εκτοπίζοντας το Asus Zenfone 6.

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review της κύριας κάμερας εδώ και της selfie εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.