Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για την Vivo, καθώς λίγο μετά την ανακοίνωση του Vivo Nex S, η εταιρεία παρουσίασε και το οικονομικότερο vivo NEX A, το οποίο φέρει έναν κανονικό σαρωτή στο πίσω μέρος και όχι έναν κάτω από την οθόνη. Περιλαμβάνει 6GB RAM και 128GB storage, διαθέτει  6.59″ notch-free Full HD+ Super AMOLED και 91.24% screen-to-body ratio, ενώ δεν απουσιάζει και η μπαταρία των 4.000 mAh.

Φέρει διπλή κάμερα με έναν κύριο φακό των 12 MP f/1.8 με Dual Pixel autofocus, 1.4um pixels, OIS και EIS, ενώ υποβοηθείται από έναν φακό 5MP. Selfies μπορείς να λάβεις με την Elevating Front Camera των 8MP. Τρέχει Android 8.1 Oreo με Funtouch OS 4.0, περιλαμβάνει 3.5mm headset jack, ενώ υποστηρίζει πλήθος AI δυνατοτήτων, ακολουθούμενο και αυτό τις τάσεις τις εποχής. Οι κάμερές του μπορούν να αναγνωρίσουν ως 140 σκηνές, ενώ εξοπλίζονται με λειτουργίες όπως AI HDR, AI Filters και AI Photo Composition.

Περιλαμβάνει Jovi Intelligent Voice Assistant αλλά και dedicated πλήκτρο με την τιμή του να διαμορφώνεται στα €515.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗgsmarena.com
Προηγούμενο άρθροΕπικίνδυνο adware με ονομασία ‘Fireball’ μολύνει 250 εκατομμύρια υπολογιστές
Επόμενο άρθροLeTV Le S3 X522: Ένα διαμαντάκι στα €85 μόνο
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.