Το νέο Super Charge 2.0 το οποίο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στα νέα Mate 20 Pro, RS και X, αποτελεί ένα σύστημα γρήγορης φόρτισης των 40W, με το οποίο η εταιρεία υπόσχεται ότι θα μπορεί να φορτίσει τις μεγάλες μπαταρίες των νέων smartphones στο 70% σε μόλις 30 λεπτά. Αυτοί οι ισχυρισμοί σίγουρα δεν αμφισβητούνται, καθώς έχουμε δει φορτιστή των 50w στην αγορά, με την τεχνολογία Super Vooc της Oppo, που μπορεί να φορτίσει πλήρως την μπαταρία των 3.400mah του  Find X Lamborghini Edition σε μόλις 35 λεπτά.

Τι συμβαίνει όμως με το Mate 20 Pro και την μεγάλη μπαταρία των 4.200 mAh; Είναι το πρώτο flagship smartphone το οποίο ξεπερνά τα 4.000 mAh και τα 40W είναι λιγότερα από το Vooc της Oppo. Ήδη από τις δοκιμές που έκανε το phonearena.com, διαπίστωσε ότι είναι εξαιρετικά γρήγορο.

Συγκεκριμένα, το Mate 20 Pro κατάφερε να φορτίσει την μπαταρία των 4.200mAh από το 0% στο 100% σε λίγο πάνω από μια ώρα. Σε 15 λεπτά έφθασε το 36%, σε 50 λεπτά το 95% και από εκεί έγινε λίγο πιο αργό. Όσοι ανησυχούν για την κατάσταση της μπαταρίας μετά από τόσο γρήγορη φόρτιση, η Huawei έσπευσε να διευκρινίσει ότι το Super Charge 2.0 έχει ενσωματώσει σημαντικά μέτρα ασφαλείας, ενώ έχει λάβει και πιστοποίηση από την γερμανική αρχή TÜV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.