Αν και το Mate RS Porsche Design αποτέλεσε μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το Huawei P20 Pro, το φετινό πολυτελές smartphone Mate 20 Porsche Design βρίσκεται πιο κοντά στις δυνατότητες του Mate 20 Pro. Η τιμή είναι περίπου η ίδια και πρόκειται κυρίως για μια συσκευή συλλεκτών παρά για ένα smartphone που προορίζεται στο ευρύ κοινό. Η Porsche θα δώσει ως δώρο, είναι σίγουρο αυτό, το συγκεκριμένο smartphone σε αγοραστές αυτοκινήτων της, όπως έκανε και παλαιότερα, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Huawei.

Η τιμή του ξεκινά από τα 1695 ευρώ και σκαρφαλώνει ως τα 2.095 ευρώ. Εξοπλίζεται με 8GB RAM, 25% περισσότερη από του Mate 20 Pro, ενώ στους χρήστες δίνεται επίσης και η επιλογή για 256-512GB flash χωρου. Δεν απουσιάζει και η ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, περιλαμβάνει 3D facial recognition, σαρωτή εντός οθόνης.

Το τριπλό σύστημα κάμερας μαζί με το Kirin 980 SoC κάνουν επίσης το ντεμπούτο τους σε αυτό το smartphone, κάνοντάς το πιο ολοκληρωμένο smarthone που έχει να προσφέρει η Huawei μέχρι στιγμής. Η συνεργασία της Huawei με την Porsche ήδη μπαίνει στον τρίτο χρόνο και φαίνεται να είναι πιο δυνατή από ποτέ, με την εταιρεία να συνεχίζει να επιζητά αυτή τη συνεργασία το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ευρεία διαθεσιμότητα δεν είναι στις προτεραιότητες της Huawei, όσον αφορά τα Porsche-branded smartphones, κάτι που μάλλον θα επαναληφθεί και με το Porsche Design Mate 20. Περισσότερο αποτελεί διαφήμιση για το Huawei και Porsche brand και ενώ κάποιοι που θα το επιζητήσουν θα πρέπει να βάλουν βαριά το χέρι στην τσέπη. Και η αλήθεια είναι ότι θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες μονάδες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.