Η γρήγορη φόρτιση είναι είναι ένα standard feature που συναντάμε σε πολλά high-end smartphones. Το Quick Charge της Qualcomm είναι αυτό που χρησιμοποιείται ευρέως, ενώ ακόμη και η Apple προσφέρει ένα παρόμοιο feature στα νεότερα iPhones, αν έχεις την πρόθεση να αγοράσεις έναν φορτιστή MacBook και ένα USB C to Lightning καλώδιο.

Αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, έρχονται από το proprietary Dash Charge σύστημα της OnePlus, που λειτουργεί με την αύξηση του ρεύματος και απαιτεί συγκεκριμένους φορτιστές και καλώδια. Είναι η ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται από την Oppo και ονομάζεται Vooc από τα αρχικά του Voltage Open Loop Multi-step Constant-Current Charging. Η Oppo πλέον επιστρέφει με την Super Vooc και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

35 λεπτά, τόσο απαιτείται για την πλήρη φόρτιση του Lamborghini Edition Oppo Find X που συνοδεύεται με τον φορτιστή Super Vooc. Από το 0-100 σε μόλις 2.100 δευτερόλεπτα.  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το theverge το τηλέφωνο φθάνει το 34% σε μόλις 10 λεπτά και ήταν στο 50 μετά από 15 λεπτά, ενώ έφθασε στο 92% μετά από μισή ώρα. Σύμφωνα με το theverge είναι ό,τι πιο γρήγορο έχουν δει σε smartphone. Και δεν είναι ότι το Find X Lamborghini έχει μικρή μπαταρία, αντίθετα έχει μια των  3,400mAh.

Από την μεριά του το Dash Charge στο OnePlus 6 φθάνει στο 60% της χωρητικότητας στο χρόνο που το Find X Lamborghini απαιτεί για να φορτιστεί πλήρως και έπειτα χρειάζεται άλλα 45 λεπτά για να καλύψει το υπόλοιπο 40%. To Super VOOC είναι μια end to end λύση που απαιτεί την μπαταρία να έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο για να το υποστηρίξει. Η μπαταρία του  Find X Lamborghini διαιρείται σε δυο 1,700mAh κελιά. Ούτε ο φορτιστής αλλά ούτε και το τηλέφωνο γίνονται ιδιαίτερα ζεστά. Δυστυχώς είναι διαθέσιμη σε ελάχιστα τηλέφωνα της Oppo.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.