Τον Μάρτιο, η Google ανακοίνωσε μια σειρά από λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για τη σουίτα εφαρμογών Workspace, σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με την ταχεία ενσωμάτωση παρόμοιων εργαλείων της Microsoft. Στο Google I/O 2023, η εταιρεία ανακοίνωσε το επίσημο όνομα αυτών των λειτουργιών, το οποίο είναι Duet AI. Αυτές οι λειτουργίες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

Επιπλέον, η εταιρεία έκανε tease ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Sidekick” και είναι σε θέση να διαβάζει, να συνοψίζει, και να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με έγγραφα σε διαφορετικές εφαρμογές της Google.

Το Duet AI καλύπτει μια σειρά από εργαλεία δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης για τις εφαρμογές παραγωγικότητας της Google. Αυτό περιλαμβάνει βοήθεια στο γράψιμο με τα Έγγραφα και το Gmail, δημιουργία εικόνων για τις Διαφάνειες, αυτόματες περιλήψεις συναντήσεων για το Meet, και πολλά άλλα.

Στο Google I/O 2023, η μόνη πραγματική είδηση είναι ότι η βοήθεια γραφής έρχεται και στο Gmail για κινητά, όπου θα φέρει την ονομασία “Help me write” και αποτελεί μια αναβάθμιση του Smart Compose. Ωστόσο, προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο με εγγραφή στα Workspace Labs.

Τέλος, έχουμε και μία διασκεδαστική προσθήκη στο Gmail. Πρόκειται για ένα κουμπί “Αισθάνομαι τυχερός” που όταν χρησιμοποιείται η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί απαντήσεις επιλέγοντας η ίδια το στιλ, το ύφος, και τα λοιπά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.