Η Samsung και η Google έχουν μακρά ιστορία συνεργασίας. Οι δύο τεχνολογικοί κολοσσοί προβάλλουν τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους, αλλά κατά καιρούς μπαίνουν στο ρινγκ σε μάχες που επιδιώκουν να δείξουν ποιος είναι καλύτερος και σε τι. Αυτή τη φορά, οι δύο εταιρείες τράβηξαν τα βλέμματα με μία προωθητική ενέργεια που έχει ως στόχο να παρουσιάσει στο κοινό το Samsung Galaxy S23 Ultra και τις δυνατότητες που προσφέρει ο συνδυασμός του ισχυρού hardware και ενός λειτουργικού συστήματος όπως το Android.

Ο τίτλος του βίντεο είναι “Do more with Google and Samsung, more in your world” ή “Κάνε περισσότερα με τις Google και Samsung, περισσότερα στον κόσμο σου” και κλείνει με το σλόγκαν “More in your world” ή “Περισσότερα στον κόσμο σου”, το οποίο ταιριάζει στο γενικό θέμα του διαφημιστικού σποτ.

Το βίντεο έκανε την εμφάνιση του από το πουθενά και αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον δεν είναι το περιεχόμενο. Περισσότερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Google επέλεξε να δημοσιεύσει το βίντεο λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του Android 14 και τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Samsung δοκιμάζει ήδη τα πρώτα build του One UI 6 το οποίο θα διαθέσει αρχικά στα Galaxy S23, S23+, και S23 Ultra. Μένει να δούμε αν η Samsung θα παίξει κάποιον ρόλο στο σημερινό Google I/O 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.