Η λειτουργία Smart Reply στο Android επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν γρήγορα σε μηνύματα πατώντας μία από τις πολλαπλές απαντήσεις που προτείνει η πλατφόρμα με βάση την πλήρη συνομιλία που διαδραματίζεται. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ο CEO της Google, Sundar Pichai, έχει στείλει ένα μήνυμα που λέει: “Σκοπεύετε να αγοράσετε το Pixel Fold;”. Ανάλογα με τη συζήτησή, το Smart Reply μπορεί να εμφανίσει επιλογές όπως το “Σίγουρα, ναι”, “Αν μου δώσεις τα χρήματα”, και “Θα προτιμούσα ένα Pixel 8 Pro”.

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε διάφορες εφαρμογές, όπως το Gmail και το Messages, και οι χρήστες μπορούν να την ενεργοποιούν από τις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής. Ωστόσο, αυτό το άρθρο αφορά την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της Google και όχι την υπηρεσία email. Φαίνεται ότι ο κολοσσός της αναζήτησης εργάζεται στη βελτίωση του Smart Reply με τη χρήση AI. Η βελτιωμένη έκδοση έχει προς το παρόν το όνομα Magic Compose και η λειτουργία ενεργοποιείται με το πάτημα ενός εικονιδίου μολυβιού που έχει δίπλα του μία λάμψη.

Όταν ο χρήστης πατάει αυτό το κουμπί μπορεί να βελτιώσει το κείμενο που έχει γράψει ή την έτοιμη πρόταση που επέλεξε, αλλάζοντας το ύφος γραφής με τη βοήθεια της AI. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι το “Επίσημο”, το “Λυρικό”, το “Χαλαρό”, το “Ενθουσιώδες”, και άλλες. Η Google επισημαίνει, ότι σε αντίθεση με τη Smart Reply που εκτελείται στο τηλέφωνό του χρήστη, το Magic Compose απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, που σημαίνει ότι όλη ή μέρος της συνομιλίας μεταφέρεται στον server της ΑΙ.

Δεν έχουμε ιδέα πότε θα γίνει διαθέσιμο το Magic Compose σε όλους τους χρήστες του Messages.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.