Ένας μικρός πάταγος έχει ξεκινήσει από το πρωί στο Twitter με το #cancel_skroutz να αρχίζει να τρεντάρει λίγο μετά την προβολή του θέματος της απάτης με το 365shop.gr από τα περισσότερα γνωστά ΜΜΕ. Φυσικά, στο Twitter ο κόσμος κάνει συνειρμούς για την εμφάνιση του εν λόγω hashtag με την έναρξη λειτουργίας πριν από λίγο διάστημα, ενός άλλου παρόμοιου marketplace, του shopflix.gr.

Ωστόσο όμως όπως διαπιστώσαμε κατά την ανάγνωση των δημοσιευμάτων γράφονται πολλές ανακρίβειες που είτε γίνονται λόγο άγνοιας ή τελικά εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και επιβεβαιώνουν τον κόσμο στο Twitter.

To skroutz έχει επισημάνει άπειρες φορές ότι εγγυάται όλες τις παραγγελίες που γίνονται μέσω του καλαθιού skroutz. Στην περίπτωση του 365shop ανέφερε ότι αφενός ο κόσμος θα πάρει τα χρήματά του μέσω μιας απλής αμφισβήτησης. Και επιπλέον, δεν αφήνει ξεκρέμαστο και εκείνον που έκανε μεταφορά χρημάτων, δίνοντάς του κουπόνι ίσης αξίας. Μεταξύ μας, τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ναι, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα των αξιολογήσεων και είχαμε αναφερθεί αναλυτικά σε παρόμοιο άρθρο  με το skroutz.gr να δίνει την απάντησή του την οποία δημοσιεύσαμε εδώ. Αλλά να μας κατηγορεί το skroutz ότι γράψαμε για την απάτη λόγω shopflix πάει πάρα πολύ.

Επειδή πάντοτε ήμασταν ειλικρινείς με αυτούς που μας τιμούν με το κλικ τους, το shopflix το μάθαμε πριν από λίγες ημέρες και γράψαμε ένα θέμα για τα δωρεάν μεταφορικά του εδώ.

Μερικά χαρακτηριστικά tweets

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.