Αγανάκτηση είναι λίγο για να περιγράψει τις απαντήσεις που παίρνει κανείς από τους εργαζόμενους που διαχειρίζονται τα social media της Wind. Είχαμε αναφέρει εκτενώς το θέμα με τον περιορισμό που υφίσταται στα απεριόριστα προγράμματα της Wind και ιδιαίτερα στο W Unlimited for 5G. Το είχαμε και καήκαμε στα 512GB.

Η Wind πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε μια νέα διαφήμιση στο Facebook για το πρόγραμμα με έναν χρήστη να αναφέρει στα σχόλια: Δεν είναι απεριόριστα τα data ,τερματίζει στα 512gb και μετά δίνετε ταχύτητα 1mbps.

Και η Wind να απαντά: Καλησπέρα, το πρόγραμμα προσφέρει πραγματικά απεριόριστη χρήση σε data. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για να αποφύγουμε συμφόρηση του δικτύου και να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, περιορίζεται η ταχύτητα στο 1 MBPS μέχρι την επόμενη τιμολόγηση. Με την ταχύτητα αυτή συνεχίζουν να υποστηρίζονται κανονικά υπηρεσίες όπως Instant Messaging, VoIP, Email, Web Browsing, Streaming Μουσικής, Streaming Βίντεο 360p. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σου.

Όλοι οι τρόποι να απαλλαχθείς από τα ενοχλητικά μηνύματα SMS προσφορών Wind

Τα συμπεράσματα δικά σας.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ είχα πρόβλημα με high ping και τους ζήτησα να μου ενεργοποίησουν το fast path δεν εχει έχει ενεργοποιηθεί παρόλο που αυτοί ισχυρίζονται πως είναι ενεργό, αργότερα έστειλα πως έχω πάλι high ping και απάντηση τους ήταν του ότι δεν έχει κοντά server ενώ σε άλλους παρόχους ήταν πολύ καλύτερα ,ξανά ρώτησα για fast path και μου είπανε πως είναι άνεργο μετά κατάλαβα πως ο καθένας λέει ότι θέλει.

  2. Είναι ψεύτες κλέφτες απατεώνες και αλήτες φτιάξτε μία ομάδα στο facebook να κάνουμε ομαδική καταγγελία.

  3. Χρόνια πελάτης στη wind εγώ και πολλοί γνωστοί φίλοι και συγγενείς κανένα απολύτως πρόβλημα σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και υπόλοιπη Ελλάδα με πλήρη ικανοποίηση και σε εξυπηρέτηση αλλά και ποιότητα σύνδεσης. Αν θέλετε να είστε αντικειμενικοί να κάνετε κριτική σε όλες τις εταιρείες και όχι συνέχεια σε μια….. που εδώ και κάμποσο καιρό κάνετε.

  4. Ρε παιδιά έλεος.Δεν είμαι πελάτης της Wind και βασικά δεν ήμουνα ποτέ. Στα κινητά ήμουνα με την παναφον και επί δεκαετίες είμαι Cosmote και οτε προφανώς. Αλλά γκρινιάζεις ότι έγινε throttling μετά τα… 512 GB, μετά το μισό Terabyte; Έλεος δηλαδή. Ολες οι εταιρείες στον κόσμο κάνουν throttling και πολύ πιο πριν. Ίσως έπρεπε να είναι πιο ομαλό, ναι. Ίσως έπρεπε να μη γίνεται ένα megabit, αλλά έλεος… Άμα εσύ θες να σηκώνεις 15 ταινίες το μήνα εντάξει.
    Όσοι ονειρεύεστε μηνύσεις και τέτοια, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Όποιος πιστεύει ότι τον ρίχνουνε Απλά αλλάζει η εταιρία και εκεί διαπιστώνει αν υπάρχουν άπειρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.