Μόλις πριν από 3 ημέρες ανανεώσαμε την κάρτα στο κινητό μας Wind. Ωστόσο, όμως, σήμερα η Wind μας έστειλε ένα προωθητικό μήνυμα για να μας ενημερώσει ότι θα μας χαρίσει 300 λεπτά ομιλίας προς όλους και 50 SMS για 15 ημέρες μετά την επόμενη ανανέωσή μας μέσα στις επόμενες δυο ημέρες. Ναι, θέλει και άλλη κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση για να μην λαμβάνεις τέτοιες αστείες προσφορές υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείς να απενεργοποιήσεις τα εν λόγω SMS. Άλλωστε, οι καλές προσφορές πάντοτε αναφέρονται από το techmaniacs.gr ή οποιαδήποτε άλλη σελίδα τεχνολογίας διαβάζεις.

Οι συνδρομητές που δεν επιθυμούν να δέχονται επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτόματης κλήσης, SMS, MMS ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας για διαφημιστικούς σκοπούς μπορούν:

  • μέσω του myWINDmyWIND AppmyF2GmyF2G App και myQmyQ App να αλλάξουν τις επιλογές συναίνεσής τους
  • να αποστείλουν σχετικό αίτημα με συνημμένη φωτοτυπία ταυτότητας στην φόρμα επικοινωνίας
  • να επισκεφτούν ένα κατάστημα WIND
  • να αποστείλουν γραπτό υπογεγραμμένο αίτημα με συνημμένη φωτοτυπία ταυτότητος, είτε με αλληλογραφία, είτε με fax στον αριθμό 211-9993342 στην Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της WIND
  • να απευθυνθούν στην Ομάδα Εξυπηρέτησης WIND εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν θέλετε κάντε και ένα αντίστοιχο άρθρο για τις άλλες εταιρείες να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα πως να αποκλείουμε όλες τις αστείες προσφορές.
    Ευχαριστώ.

  2. Καλά ή Wind είναι ότι χειρότερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Μεγάλη απάτη είναι το πρόγραμμα που έχει δήθεν 26€ με 100mpbs ταχύτητα. Μιλάω εκ πείρας για καλό δικό σας μείνετε μακριά από Wind. Και δεν θέλω νά αναφέρω τα περί εξυπηρέτησης πελατών γιατί και εκεί βαράει 0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.