Η Google σχεδιάζει να διαθέσει ορισμένα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στην Google Assistant φέτος. Έπειτα από μια εβδομάδα πολλών ανακοινώσεων, έχουμε πλέον μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι ετοιμάζει η εταιρεία. Μόλις ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Google Assistant έγινε διαθέσιμη και για χρήστες iOS συσκευών και όλοι μας διαπιστώνουμε ότι το διάστημα μεταξύ Google Assistant και Siri κλείνει.

  1. Προσωπικές φωνητικές κλήσεις

Μια εκπληκτική προσθήκη στη Google Assistant είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης φωνητικών κλήσεων. Αυτό το feature θα σας δώσει τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού και να διεξάγει συζητήσεις, όποτε προκύψει ανάγκη. Θα είναι σε θέση να αλληλεπιδρά το ίδιο φυσικά με έναν άνθρωπο, καθιστώντας θεωρητικά αδύνατο να καταλάβει κανείς ότι μιλά με μια ψηφιακή βοηθό.

 

2. Continued Conversations

Μεταξύ των νέων features της Google Assistant είναι και αυτό που αποκαλούμε continued conversations. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν φυσικές συζητήσεις χωρίς να χρειάζεται η χρήση των keywords “Hey Google” για να αρχίσει μια νέα συζήτηση. Κάτι τέτοιο ακόμη δεν είναι εφικτό στη Siri.

3. Location, Location, Location

Με τα Google Maps στη διάθεσή της, η εύρεση της τρέχουσας τοποθεσίας σας ή οι προτάσεις για κοντινές στην Google Assistant είναι πολύ πιο απλές και αξιόπιστες σε σχέση με τη Siri. Ξεκινώντας με το interface, τα αποτελέσματα είναι καλύτερα οργανωμένα σε ένα πιο καθαρό layout που επιτρέπει την εύκολη μετάβαση στο Google Street View. Η ευκολία στη χρήση, είναι εκείνο που κάνει την Google Assistant να ξεχωρίζει, επιτρέποντας ευκολότερη πλοήγηση. Η Siri, επιστρέφει πολύ περισσότερα αποτελέσματα, αντί να επιστρέφει την κοντινότερη διαδρομή. Και αν σκεφθείς ότι τα Apple Maps δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα Google Maps, τότε καταλαβαίνεις γιατί η Google Assistant έχει το πάνω χέρι.

4. Friendly Reminders

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Google Assistant είναι ότι θυμάται σχεδόν τα πάντα που έχετε πει. Και η Google Assistant αλλά και η Siri παρέχουν αξιόπιστες απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν της θέσετε, αλλά είναι το γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά αυτήν την πληροφορία, που κάνει την Google Assistant να υπερτερεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.