Πλησιάζουμε στο Google I/O, που σημαίνει πως το Pixel 7a είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωσή του. Αν και έχουμε ξαναδεί σε αρκετές διαρροές την επόμενη οικονομική συσκευή της Google για το 2023, σήμερα διέρρευσαν μπόλικες φωτογραφίες της συσκευής στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν τα πάντα απο την εμφάνιση της συσκευής και δεν αφήνουν τίποτα στην φαντασία.

Η τεράστια διαρροή έρχεται από το Winfuture και μας δείχνουν το τηλέφωνο από κάθε του πλευρά, όπως επίσης και τις επίσημες θήκες του. βλέπουμε επίσης τα τρία χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει και όλα είναι αρκετά όμορφα. Το μόνο που δεν μαθαίνουμε, είναι τα ονόματα που θα δώσει στα χρώματα που βλέπουμε.

Συγκεκριμένα βλέπουμε το Pixel 7a σε γαλάζιο, λευκό και μαύρο. Από τα τρία το γαλάζιο φαίνεται πιο ξεχωριστό και μάλλον αυτό θα κλέψει τα βλέμματα.

Μαζί με τα χρώματα, βλέπουμε και τις θήκες που θα έρθουν με το Pixel 7a. Οι θήκες έχουν τα χρώματα των συσκευών, με το λογότυπο της Google στο πίσω μέρος. Με αυτή την επιλογή η Google προσφέρει το πιο κοντινό σε σχεδιασμό, με την εμφάνιση χωρίς θήκη.

Το Pixel 7A σχεδιαστικά, είναι παρόμοιο με το Pixel 6a, όμως οι γωνίες της συσκευής φαίνονται πιο στρογγυλές σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Η νησίδα της κάμερας φαίνεται να έχει τον ίδιο σχεδιασμό με πέρσι, όμως αντί για γυαλί, φαίνεται πως θα είναι από μέταλλο.

Το Google I/O θα λάβει χώρα στις 10 Μάϊου, όπου και θα δούμε όλες τις νέες συσκευές της Google, αλλά και την επόμενη έκδοση του Android. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και το Pixel Tablet, αλλά κυρίως το Pixel Fold.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, γιατί θα έχουμε πολλά να πούμε και να σας δείξουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.