Δεν περιμένουμε το Google Pixel Fold να κάνει τρελές πωλήσεις, γιατί ο κολοσσός της αναζήτησης δεν διαθέτει σε όλες τις αγορές τα τηλέφωνα και τις συσκευές του, επειδή αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν πιο δυνατές προτάσεις, και τα λοιπά. Όμως, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα foldable smartphone του 2023.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το Pixel Fold πρωταγωνιστεί σε πολλά leaks, ενώ περιμένουμε το πρώτο teaser να δημοσιευθεί στις 26 Απριλίου. Τουλάχιστον αυτό λέει ο Jon Prosser. Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του αναδιπλούμενου. Την ίδια στιγμή, ο γνωστός tipster / leaker Yogesh Brar αναφέρθηκε πάλι στο foldable.

Με βάση λοιπόν τα τελευταία δεδομένα, το Google Pixel Fold έχει 7.6 ιντσών εσωτερική οθόνη με QXGA+ ανάλυση, ενώ η εξωτερική του είναι στις 5.8 ίντσες και έχει HD+ ανάλυση. Και οι δύο οθόνες έχουν AMOLED panel και υποστηρίζουν 120Hz ρυθμό ανανέωσης. Το τηλέφωνο έχει δύο selfie, μία 8MP εσωτερική και μία 9.5MP εξωτερική.

Στο module του Pixel Fold υπάρχει τριπλό σύστημα με 48MP κύρια με OIS, 10.8MP ultra wide, και 10.8MP τηλεφακό. Ο επεξεργαστής του είναι ο Tensor G2 και μαζί του πάνε πακέτο 12GB μνήμη RAM, 256GB/512GB αποθηκευτικός χώρος, και 4.500mAh μπαταρία με υποστήριξη 23W φόρτισης. Το λειτουργικό που θα τρέχει out of the box θα είναι το Android 13.

Όσον αφορά την τιμή, μιλάμε για συσκευή Google, πρόκειται για τηλέφωνο που τρέχει stock Android και παρέχει την πιο γνήσια εμπειρία Android, και προσφέρει την γνωστή premium ποιότητα της Google. Όλα αυτά, μαζί με τα specs, τοποθετούν την τιμή εκκίνησης του Google Pixel Fold στα 1.799,99 δολάρια, ενώ κάποιες πηγές λένε ότι η μεγάλη έκδοση θα κοστίζει 1.919 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.