Τα smartphones Galaxy S24 της Samsung είναι εδώ και οι πρώτοι αγοραστές είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί τους, με εξαίρεση ορισμένα θέματα που θα λύσει η εταιρεία σύντομα με το πρώτο update των συσκευών. Για να επιβεβαιώσει πόσο βελτιωμένα είναι τα νέα flagship της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, ένα ακόμα νέο ρεκόρ σημειώνεται σε πρόσφατη δοκιμή για την αυτονομία της μπαταρίας τους.

Για πρώτη φορά μετά από την τετραετή και πλέον κυριαρχία της Apple στον τομέα αυτό, τα Samsung Galaxy έχουν την ίδια αυτονομία με τα iPhone. Το YouTube κανάλι PhoneBuff έδωσε στη δημοσιότητα το τεστ μπαταρίας μεταξύ του S24 Ultra και του iPhone 15 Pro Max.

Αν και η Apple έχει καταφέρει να υπερκαλύψει τη διαφορά στη χωρητικότητα της μπαταρίας με την ενσωμάτωση υλικού/λογισμικού για να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία από τους ανταγωνιστές της, από το iPhone 11 και μετά, αυτή τη φορά φαίνεται ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Εκτελώντας τον ίδιο φόρτο εργασιών, το Samsung Galaxy S24 Ultra ισοφάρισε το Apple iPhone 15 Pro Max με 11 ώρες και 43 λεπτά χρόνο χρήσης έναντι 11 ωρών και 45 λεπτών. Τεχνικά, το iPhone 15 Pro Max κέρδισε την κούρσα, αλλά τα 2 λεπτά διαφορά είναι ανύπαρκτα υπολογίζοντας το περιθώριο σφάλματος, ακόμη και για μια ελεγχόμενη δοκιμή όπως αυτή που πραγματοποίησε το PhoneBuff.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.