Η Samsung έχει αναβάσει την ποιότητα κατασκευής του Galaxy S24 Ultra, κάνοντας χρήση τιτανίου και πρόσφατα είδαμε την συσκευή να επιβιώνει από τεστ γρατζουνιών. Το ίδιο καλά τα πήγε και σε τεστ πτώσεων και τώρα έχουμε ένα ιδιαίτερα ανορθόδοξο τεστ, κόντρα στο iPhone 15 Pro Max και το Pixel 8 Pro.

Πως τα πηγαίνει η συσκευή σε ακραίες θερμοκρασίες ψύχους; Ένα κανάλι στο YouTube είπε να απαντήσει στο ερώτημα και έβαλε τις τρεις συσκευές στην κατάψυξη! Οι τρεις συσκευές μπήκαν σε νερό και στην συνέχεια στον καταψύκτη. Πριν έγινε έλεγχος στα ηχεία, τις κάμερες και την φόρτιση, ώστε να βεβειωθεί πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει στις συσκευές. Μετά τον έλεγχο, οι συσκευές μπήκαν σε ένα μπολ με νερό και μπήκαν στον καταψύκτη, όπου και παρέμειναν για 6 ώρες. Μετά το πέρας των 6 ωρών, τα κινητά βρίσκοντας σε ένα κομμάτι πάγου.

Οταν τα τηλέφωνα βγήκαν από τον πάγο, έγιναν ξανά δοκιμές λειτουργικότητας. Σε αυτές τις δοκιμές το κανάλι έλεγξε αν δουλεύει ο ήχος, οι κάμερες και η φόρτιση των συσκευών. Στο δεύτερο τεστ, όλες οι συσκευές επιβίωσαν χωρίς κανένα ιδιαίτερο θέμα.

Spotify εναντίων Apple: Νομίζουν πως οι κανόνες δεν ισχύουν για αυτούς

Μπορείτε να δείτε το βίντεο από τις δοκιμές παρακάτω:

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.