Las Vegas, 8 Ιανουαρίου 2024 – Η TCL, ηγέτης στην τεχνολογία οθονών σε smartphones, tablet και συνδεδεμένες συσκευές πλούσιες σε χαρακτηριστικά, ανακοίνωσε σήμερα στην CES 2024 τις τελευταίες της εξελίξεις, με στόχο να κάνει την τεχνολογία πιο ανθρώπινη και το 5G πιο προσβάσιμο. Ο τίτλος των ανακοινώσεων είναι η εισαγωγή του προηγμένου TCL NXTPAPER 3.0, της τελευταίας γενιάς της πρωτοποριακής τεχνολογίας οθονών της TCL. Επιπλέον, η TCL παρουσιάζει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο tablet και τη νέα σειρά smartphones της σειράς 50, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να εκδημοκρατίσει το 5G και υπογραμμίζοντας την αδιάκοπη αφοσίωση της TCL στην ανάπτυξη τεχνολογίας που ενσωματώνεται ομαλά στην καθημερινή μας ζωή.

«Καθώς μπαίνουμε στο 2024, κάνουμε ένα σημαντικό άλμα στο ταξίδι μας, εξανθρωπίζοντας την τεχνολογία και επεκτείνοντάς την στην πιο ολοκληρωμένη γκάμα έξυπνων συσκευών μας μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Aaron Zhang, Διευθύνων Σύμβουλος της TCL Communication, «Η καινοτομία μας αφορά την αναμόρφωση της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή, καθιστώντας την πιο οργανική και προσβάσιμη. Με την εισαγωγή της πρωτοποριακής τεχνολογίας TCL NXTPAPER 3.0, τις σημαντικές εξελίξεις στη σειρά TCL 50 και τα άλματά μας στον εκδημοκρατισμό του 5G οράματος, μειώνουμε ενεργά το χάσμα μεταξύ της τεχνολογίας και της προσβασιμότητάς της. Στην TCL, παραμένουμε σταθεροί στην αποστολή μας να εμπνεύσουμε το μεγαλείο δημιουργώντας τεχνολογία που ενδυναμώνει και συνδέει όλους, παντού».

TCL NXTPAPER 3.0 – The display technology optimized for human eyes

Με τρία χρόνια προσπαθειών αφιερωμένων στην άνεση των ματιών, το TCL NXTPAPER έχει υλοποιήσει τεχνολογία φροντίδας ματιών με φιλτράρισμα του επιβλαβούς μπλε φωτός έως και 61%, διατηρώντας παράλληλα ευκρινείς εικόνες, ζωντανά χρώματα, βαθιά αντίθεση και φυσική κίνηση. Το 2024, η TCL ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κυκλοφορία του αναβαθμισμένου TCL NXTPAPER 3.0, ανεβάζοντας αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία σε νέο επίπεδο διατηρώντας όλα τα προηγούμενα οφέλη. Σχεδιασμένο με γνώμονα τους χρήστες, το TCL NXTPAPER 3.0 επεκτείνει τη δέσμευση της TCL να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία ψηφιακής προβολής σε ένα νέο επίπεδο με μια σειρά αναβαθμίσεων υλικού και λογισμικού.

Οι πρόσφατα ενσωματωμένες οθόνες Circularly Polarized Light (CPL), σε συνδυασμό με το NXTPAPER 3.0, προσομοιώνουν τη διαδρομή «εκπομπή – αντανάκλαση – διάθλαση» του φυσικού φωτός. Αυτό δημιουργεί μια οπτική εμπειρία κοντά στην ανάγνωση βιβλίων σε φυσικό φως και βελτιώνει περαιτέρω την paper-like οθόνη για επιπλέον άνεση στα μάτια. Περαιτέρω βήματα στην άνεση του χρήστη έχουν γίνει με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας DC Dimming, η οποία εξασφαλίζει μια οπτική εμπειρία χωρίς τρεμόπαιγμα σε οποιοδήποτε σενάριο, μειώνοντας έτσι την καταπόνηση των ματιών.

Από πλευράς λογισμικού, η TCL εισάγει λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν υγιέστερες ψηφιακές συνήθειες προβολής. Το TCL NXTPAPER 3.0 περιλαμβάνει έναν βοηθό φροντίδας ματιών που μπορεί να στείλει προσαρμοσμένες υπενθυμίσεις στους χρήστες για να ενθαρρύνει τα διαλείμματα στον χρόνο οθόνης ή να αλλάξει τις κακές συνθήκες φωτισμού, ευθυγραμμίζοντας με τις συστάσεις των ειδικών για τη χρήση ψηφιακών συσκευών.

TCL NXTPAPER Tablets: Επαναπροσδιορισμός ισχύος, άνεσης και 5G προσβασιμότητας

Σε ένα σημαντικό βήμα προς την εναρμόνιση της ψηφιακής άνεσης με τον εξελιγμένο σχεδιασμό, η TCL παρουσιάζει τα tablet TCL NXTPAPER 14 Pro και TAB 10 NXTPAPER 5G, για την αγορά των ΗΠΑ, στην CES 2024. Κάθε συσκευή αποτελεί απόδειξη της εστίασης της TCL στην ενσωμάτωση καινοτόμου τεχνολογίας, σχεδιασμού με επίκεντρο τον χρήστη και ψηφιακής ευημερίας.

Το TCL NXTPAPER 14 Pro* αποτελεί το αποκορύφωμα της υψηλής απόδοσης σε συνδυασμό με την απαράμιλλη άνεση των ματιών, σχεδιασμένο σχολαστικά για άτομα που αναζητούν ισχυρή λειτουργικότητα χωρίς συμβιβασμούς στην υγεία της όρασης. Επιδεικνύοντας τις προηγμένες δυνατότητες της τεχνολογίας TCL NXTPAPER 3.0, αυτό το tablet προσφέρει μια καθηλωτική αλλά φιλική προς τα μάτια εμπειρία θέασης με μείωση της φωτεινότητας CPL και DC. Θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των tablet, το TCL NXTPAPER 14 Pro διαθέτει τώρα το αναβαθμισμένο 3-σε-1 VersaView UI, παρέχοντας την άνεση της ανάγνωσης σε χαρτί και την κλασική αισθητική ενός ασπρόμαυρου user interface. Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό εξαλείφει την ανάγκη για e-reader -το TCL NXTPAPER καλύπτει όλες τις πτυχές. Επιπλέον, με την ενσωματωμένη τεχνολογία software-hardware, το διαισθητικό TCL NXTPAPER UI εναλλάσσεται απρόσκοπτα μεταξύ της τυπικής λειτουργίας tablet και των λειτουργιών color paper ή ink paper μέσω του αποκλειστικού πλήκτρου NXTPAPER, παρέχοντας το καλύτερο και των δύο κόσμων στα χέρια των χρηστών.

Ταυτόχρονα, το TCL TAB 10 NXTPAPER 5G* ενσωματώνει τη δέσμευση της TCL για καθολική προσβασιμότητα 5G. Ενσωματώνει επιδέξια πρόσβαση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας με την ξεχωριστή εμπειρία θέασης που προσφέρει η τεχνολογία TCL NXTPAPER 3.0. Δίνοντας έμφαση στη σπάνια λειτουργία 5G σε tablet, το TCL TAB 10 NXTPAPER 5G προσφέρει συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, διευκολύνοντας τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, την ψυχαγωγία, τη γρήγορη περιήγηση βίντεο και τις καθηλωτικές εμπειρίες ανάγνωσης, όλα με προεπιλεγμένες λειτουργίες φροντίδας ματιών. Το 10 ιντσών μέγεθός του, εξασφαλίζει ευκολία φορητότητας, εξυπηρετώντας τους χρήστες εν κινήσει, καθιστώντας την ψυχαγωγία και τη συνδεσιμότητα διαθέσιμες εν κινήσει.

TCL 50 Series – Upgraded Experiences, Enhanced Choices

Η ολοκαίνουργια σειρά TCL 50, που διαδέχεται τα smartphone TCL 40 NXTPAPER, τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά και είναι διαθέσιμα σήμερα στην Ευρώπη, σηματοδοτεί την πέμπτη γενιά smartphones της TCL, φέρνοντας μια σειρά από ξεχωριστά μοντέλα, από οικονομικά αποδοτικές συσκευές 5G έως μια εκτεταμένη επιλογή smartphone NXTPAPER. Εξοπλισμένα με διπλά ηχεία και μεγαλύτερες οθόνες, υπάρχει ένα μοντέλο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη.

Η σειρά TCL 50 ενσωματώνει τη δέσμευση της TCL στην επιλογή και την εμπειρία των χρηστών. Αυτές οι συσκευές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων, από τις παραδοσιακές συσκευές προβολής έως εκείνες με ρυθμίσεις άνεσης ματιών. Η σειρά παρουσιάζει καινοτομίες, όπως η λειτουργία e-reader για τους λάτρεις των βιβλίων και η εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα 5G για χρήστες που βρίσκονται πάντα εν κινήσει. Κάθε μοντέλο της σειράς έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απρόσκοπτη ψυχαγωγία, αποτελεσματική παραγωγικότητα και άνετη εμπειρία χρήστη. Με τη σειρά TCL 50, κάθε χρήστης μπορεί να βρει ένα smartphone που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής του.

Η σειρά ξεκινά με πέντε μοντέλα αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ: TCL 50 XL NXTPAPER 5G, TCL 50 XE NXTPAPER 5G, TCL 50 XL 5G, TCL 50 XE 5G και TCL 50 LE.

Ως τα δύο πρώτα NXTPAPER smartphones στην αγορά των ΗΠΑ, τα TCL 50 XL NXTPAPER 5G* και TCL 50 XE NXTPAPER 5G* προσφέρουν ευκρίνεια και ευκολότερη προβολή από προεπιλογή. Και τα δύο συνδυάζουν την οθόνη TCL NXTPAPER με δύο ηχεία για μια φυσική και άνετη οπτικοακουστική εμπειρία.

Το TCL 50 XL 5G* αναβαθμίζει την εμπειρία θέασης με οθόνη FHD+ 120Hz 6,8″. Διαθέτει επίσης διπλά ηχεία με ήχο DTS, 8GB RAM ενισχυμένη από επέκταση RAM, καθώς και NXTURBO για ομαλή και καθηλωτική εμπειρία. Επίσης, διαθέτει μπαταρία 5010mAh, διασφαλίζοντας ότι συμβαδίζει με τις απαιτήσεις ενός δραστήριου τρόπου ζωής.

Το TCL 50 XE 5G* ξεχωρίζει με οθόνη 6,6″ HD+ 90Hz και δύο ηχεία για μια εμπλουτισμένη οπτικοακουστική εμπειρία. Η τριπλή κάμερα 50MP καταγράφει καθαρές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και η 8GB RAM ενισχυμένη από επέκταση RAM, προσφέρει ομαλή απόδοση. Με την τεχνολογία TCL NXTURBO και μπαταρία 5010mAh, το TCL 50 XE 5G έχει σχεδιαστεί για εκτεταμένη χρήση και αποδοτική απόδοση.

Το TCL 50 LE* είναι μια συμπαγής αλλά ισχυρή προσθήκη στη σειρά TCL 50. Με οθόνη 6,6″ HD+ 90Hz και δύο ηχεία, παρέχει μια άνετη εμπειρία θέασης. Διαθέτει υβριδική κάμερα 13MP και τεχνολογία TCL NXTURBO για ομαλή απόδοση. Με μπαταρία 4000mAh και 4GB RAM συν 64GB ROM, το TCL 50 LE είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους χρειάζονται μια αξιόπιστη, υψηλής απόδοσης συσκευή εν κινήσει.

Μείνετε συντονισμένοι για πιο συναρπαστικές προσθήκες στη σειρά προϊόντων μας για EMEA, καθώς συνεχίζουμε αδιάκοπα να βελτιώνουμε την τεχνολογία και την εμπειρία των χρηστών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα TCL προϊόντα που ανακοινώθηκαν στην CES 2024, επισκεφθείτε: https://www.tcl.com/global/en/ces

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.