Πριν φύγει το 2016 βάλαμε στο Techmaniacs.gr μια ψηφοφορία, για να δούμε ποια συσκευή αγαπήσατε περισσότερο την χρονιά που μας πέρασε. Έτσι έχουμε την λίστα με τις συσκευές που κέρδισαν την καρδιά σας.

Την πρώτη θέση κέρδισε με μεγάλη διαφορά το Galaxy S7/S7 edge, παίρνοντας το ποσοστό του 28,09%. Στην δεύτερη θέση περιμέναμε το iPhone 7, όμως μας διαψεύσατε. Την δεύτερη θέση με ποσοστό 12.95% πήρε το OnePlus 3/3T. Το iPhone 7/7 Plus πήρε την τρίτη θέση, με ποσοστό 10.77%, κάτι που δείχνει πως το κοινό του techmaniacs δεν θεωρεί πως η νέα συσκευή της Apple έφερε κάτι νέο.

Στην τέταρτη θέση ήρθε το Xiaomi Mi5/Mi5s, που είχε ποσοστό 10.42%. Στα μηνύματά σας είχατε δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την συσκευή από την μέρα που ανακοινώθηκε και δείχνει πως η Xiaomi στις τιμές που βρίσκουμε τις συσκευές της από τα κινέζικα καταστήματα, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Στην τέταρτη θέση έχουμε το Huawei P9/P9 Plus, που έχει μπει πολύ δυνατά στην ελληνική αγορά και περιμένουμε περισσότερα από την εταιρία το 2017. Αμέσως μετά έχουμε το LG G5, με ποσοστό 7,1%, μιας και φέτος δεν ήταν η χρονιά της LG.

Στην έβδομη θέση έχουμε το Sony Xperia XZ με ποσοστό 7.05% που βάζει την Sony ξανά στο παιχνίδι, φτιάχνοντας μια ιδιαίτερα καλή συσκευή. Στην όγδοη θέση έχουμε το Google Pixel/Pixel XL, με ποσοστό 6.45%, μια πολύ καλή συσκευή που όμως απογοήτευσε τους φανατικούς της εταιρίας με την τιμή του. Στην ένατη θέση έχουμε το HTC 10, με ποσοστό 4.81%, με την HTC να ανεβάζει τα ποσοστά της, όμως ελπίζουμε να συνεχίσει να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και να γίνεται πιο ανταγωνιστική.

Μπορείτε να δείτε όλη την λίστα με τις συσκευές που ψηφίσατε παρακάτω.

[yop_poll id=”3″]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.