Εδώ και αρκετές ημέρες έχουμε στα χέρια μας το Xiaomi Mi5, το οποίο μας ήρθε από το GearBest. Την συσκευή θα την βρείτε στο κατάστημα να ξεκινάει από €289 για την έκδοση με τα 32GB και 3GB RAM, ενώ φτάνει μέχρι τα €400 για την έκδοση με τα 128GB και 4GB RAM.

imag0012

Το Xiaomi Mi5 είναι μια πολύ δυνατή συσκευή αφού στο εσωτερικό της θα βρούμε τον Snapdragon 820, ενώ από μνήμη έχει 3GB RAM για τις εκδόσεις 32GB και 64GB, ενώ στης έκδοση των 128GB θα το βρούμε με 4GB RAM.

Η οθόνη της συσκευής είναι στις 5.15 ίντσες, με ανάλυση 1080p, ενώ είναι τεχνολογίας IPS LCD. Επίσης είναι μια από τις πιο φωτεινές οθόνες της αγοράς, με φωτεινότητα που φτάνει τα 600nits.

imag0014

Στο θέμα της κάμερας έχουμε 16MP στο πίσω μέρος με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας τεσσάρων αξόνων, ενώ στην πρόσοψη θα βρούμε αισθητήρα 4MP.

Τέλος η συσκευή τρέχει Android 6.0.1 μέσω του MIUI 7 και ήδη έχει αρχίσει η αναβάθμιση σε MIUI 8. H μπαταρία του είναι 3000mAh και διαθέτει έναν από τους πιο γρήγορους σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πάμε να δούμε την συσκευή πιο αναλυτικά.

Εμφάνιση

Τo Xiaomi Mi5 είναι μια πραγματικά όμορφη συσκευή. Με γυαλί στην πρόσοψη και κυρτό γυαλί στο πίσω μέρος, είναι πραγματικά πολύ premium. Το πλαίσιό του είναι από αλουμίνιο και η κατασκευή του φαίνεται αρκετά καλή. Το μόνο αρνητικό είναι πως το γυαλί στο πίσω μέρος το κάνει να γλυστράει πολύ σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες, οπότε θέλει λίγο προσοχή. Στο χέρι έχει πολύ καλή αίσθηση και είναι πολύ άνετο στην χρήση. Σε γενικές γραμμές θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, σε θέμα εμφάνισης.

Δείτε την συσκευή στις παρακάτω φωτογραφίες. Να τονίσουμε πως η συσκευή φοράει tempered glass.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.