Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε στα χέρια μας το iPhone 7 Plus και είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε εκτεταμένα. Η συσκευή μας παραχωρήθηκε από την Cosmote, από την οποία μπορείτε να την αποκτήσετε στα €969, τιμή που είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Το iPhone 7 Plus έχει σχεδιασμό πολύ κοντά σε αυτόν που είχε το iPhone 6 Plus και 6s Plus. Στο θέμα της οθόνης έχουμε 5.5 ίντσες οθόνη, με ανάλυση 1080p. Η οθόνη είναι και 3D Touch, για έξτρα λειτουργίες. Η πυκνότητα σε pixels φτάνει τα 401ppi.

iphone-7-plus-1

Στο εσωτερικό έχουμε τον νέο Apple A10 Fusion, me 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2.3GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια εξαπύρηνη GPU. Στο θέμα της μνήμης έχουμε 3GB RAM και 32GB/128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο.

Στο θέμα της κάμερας έχουμε διπλό αισθητήρα στο πίσω μέρος, με τον ένα φακό να είναι στα 28mm με διάφραγμα f/1.8 και τον δεύτερο να προσφέρει 2Χ οπτικό ζουμ, στα 56mm, με διάφραγμα f/2.8. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 7MP.  Φυσικά η συσκευή τραβάει 4K βίντεο από την πίσω κάμερα και 1080p από την εμπρόσθια.

Η μπαταρία της συσκευής είναι στις 2900mAh, φυσικά έχουμε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και πλέον η συσκευή έχει πιστοποίηση IP67, που την κάνει ανθεκτική σε νερό και σκόνη.

Ας την δούμε πιο αναλυτικά. Για να προλάβω τα παράπονα, θα τονίσω πως η συσκευή κρίνεται με βάση την τιμή της και τι θα έπρεπε να περιμένουμε να έχουμε, δίνοντας σχεδόν €1000.

Εμφάνιση

Η Apple για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μένει στον σχεδιασμό του iPhone 6, με μικρές αλλαγές. Πλέον έχουν καλυφθεί οι πίσω πλαστικές γραμμές της συσκευής, που είναι μια οπτική βελτίωση. Βασική εμφανισιακή αλλά αλλά και λειτουργική αλλαγή είναι η κάμερα, που πλέον είναι διπλή. Το Home Button πλέον δεν είναι πλήκτρο, αλλά δουλεύει με αφή, ενώ δίνει ρεαλιστική αίσθηση μέσω haptic feedback. Τα bezels της οθόνης παραμένουν πολύ μεγάλα, πράγμα που μας χαλάει σε μια τόσο ακριβή συσκευή. Προσωπικά θεωρώ πως όταν μια εταιρία ζητάει παραπάνω χρήματα για μια συσκευή, πρέπει να προσφέρει και το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς, και εδώ δεν το κάνει.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ