Μια μικρή μάχη δόθηκε πριν από λίγες ημέρες στο διαδίκτυο για τη Samsung και πως αυτή δεν παρουσίασε τα χαρακτηριστικά των οθονών των S22 όπως θα έπρεπε. Το Twitter άρχισε φυσικά τις επιθέσεις του, με τη Samsung να βγαίνει απολογούμενη και σε τακτική damage control.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Samsung στην παρουσίαση των Galaxy S22 και S22 Plus, μας είπε πως οι οθόνες τους πέφτουν μέχρι και τα 10Hz σε στατικό περιεχόμενο για οικονομία στην μπαταρία, ενώ φτάνουν μέχρι και τα 120Hz. Όμως λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε μια αναβάθμιση που αλλάζει το ελάχιστο refresh από τα 10Hz στα 48Hz. Το διαδίκτυο ξεκίνησε αμέσως τις επιθέσεις όπως γίνεται πάντα, με την εταιρεία να απολογείται.

Όπως εξηγεί ο Ross Young στο Twitter, πολλές εταιρείες έχουν δείξει κάποια demos με κάτω από 48Hz refresh rate (LTPS), αλλά όχι κάποιο διαθέσιμο στην αγορά προϊόν, επομένως θα ήταν η πρώτη φορά που μια εταιρεία θα το έφερνε στην αγορά (τα  LTPO και IGZO υποστηρίζουν κάτω από 48Hz και υπάρχουν στην αγορά πλήθος προϊόντων).

Σε σχόλιο στο οποίο προέβη η ίδια, αναφέρει ότι ενώ τα εξαρτήματα της οθόνης και στις δύο συσκευές υποστηρίζουν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 48-120Hz, χρησιμοποιεί μια proprietary τεχνολογία που ελαχιστοποιεί τους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων από το AP στην οθόνη σε μόλις 10Hz για βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας. Η υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης 10-120Hz που αναφερόταν αρχικά στο φύλλο προδιαγραφών αναφέρεται σε αυτή την proprietary τεχνολογία τονίζει η Samsung, παρά το γεγονός ότι οι οθόνες των S22 δεν πέφτουν στα 10Hz.

Chrome OS Flex για να κάνει πύραυλο κάθε παλαιότερο WIndows PC

με πληροφορίες και από xdadevelopers

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.