Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, μπορείς να μετατρέψεις το Windows PC σου σε Chromebook χάρη στo cloudready της Neveraware. Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και μπορείς να διαβάσεις εδώ το άρθρο που είχαμε γράψει. Η Google εξαγόρασε την Neveraware το 2020 και πλέον γίνεται ξεκάθαρο ότι έχει πολύ μεγάλα σχέδια για αυτήν.

Η Google προέβη σήμερα στην επίσημη ανακοίνωση του Chrome OS Flex, με σκοπό να μετατρέψει οποιοδήποτε PC σε ένα Chromebook εντελώς δωρεάν. Η εταιρεία αναφέρει ότι το Chrome OS Flex έχει δημιουργηθεί από την ίδια ομάδα που δημιούργησε το Cloudready. Τα πλεονεκτήματα σαφή. Θα πρόκειται για ένα επίσημο Chrome OS προϊόν και όχι ένα που δημιουργήθηκε από την open source βάση του Chromium OS. Η Google θα διαθέτει ενημερώσεις πιο γρήγορα και θα βασίζεται στον ίδιο κώδικα που τρέχει στα Chromebooks.

To Chrome OS Flex θέλει να είναι εύκολο στην εγκατάσταση, απαιτώντας τίποτα περισσότερο από ένα USB δίσκο για να δημιουργηθεί το bootable image. Έτσι  θα μπορέσεις είτε να δοκιμάσεις το νέο λειτουργικό, είτε να προβείς στην εγκατάστασή του στο PC σου. Με λίγα λόγια, εδώ η Google μας κάνει ένα πραγματικό δώρο σε όσα PCs είναι παλαιά και δεν παρουσιάζουν τις απαραίτητες επιδόσεις. Θα κάνει το laptop σου να ανασάνει, με το ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

Έτσι το κατεβάζεις σε οποιοδήποτε PC

Τέλος η υποκλοπή κωδικών στα Windows!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.