Για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό, είναι κάπως αδύνατο να προβλέψεις το χρονοδιάγραμμα διάθεσης συσκευών της Samsung. Και αυτό γιατί η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τρία νέα Galaxy S series flagships πολύ πιο νωρίς από ότι συνήθως, συμπεριλαμβανομένης μιας S Pen συσκευής που μάλλον σηματοδοτεί τον θάνατο της σειράς Note. Αν και παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτή τη στιγμή εξετάζει τη διάθεση ενός Note 21, κάθε έγκυρος tipster και αναλυτής, τονίζει ότι η εταιρεία δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις flagship foldable συσκευές.  Πιο συγκεκριμένα, η Samsung φαίνεται να ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τη σειρά Samsung Galaxy Note με μια μεγάλη γκάμα αναδιπλούμενων συσκευών για διαφορετικά budgets και σε διαφορετικά form factors.

Οι πρόσφατες φήμες όσον αφορά τα σχέδια της Samsung για τα επόμενα χρόνια τονίζουν την ύπαρξη ενός affordable Galaxy Z Fold Lite και Galaxy Z Flip Lite μαζί με ultra high end Z Fold 3 και Z Flip 2. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες ακόμη και καλό είναι να μην σε μπλέξουμε. Ωστόσο, ο κύριος λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί θεωρούν ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα Galaxy Note 21 δεν έχει να κάνει με το Galaxy S21 Ultra και το native S Pen με το οποίο θα εξοπλιστεί. Απλά ίσως, πλέον, το Note 21 να μην φαντάζει σημαντικό για την εταιρεία να ξοδέψει πόρους και χρόνο σε αυτό, πόσο μάλλον με τόσες διαθέσεις foldable flagship και μη συσκευών που έρχονται.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗphonearena.com
Προηγούμενο άρθροΈδωσε $16.000 για το Sonic Force στο App Store!
Επόμενο άρθροΕπιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των Xiaomi Mi 11, με τον Snapdragon 888
Baladis Georgios K
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.