Στα τέλη του προηγούμενου έτους, η Corning ανακοίνωσες το Gorilla Glass Victus 2, που προσφέρει ακόμη περισσότερη προστασία από το αρχικό Victus καθώς παρουσιάζει την ίδια αντοχή στις γρατζουνιές, αλλά είναι πιο ανθεκτικό στις πτώσεις σε σκληρές επιφάνειες, όπως το τσιμέντο. Το νέο γυαλί δεν έχει κάνει ακόμη ντεμπούτο, αλλά θα το δούμε πολύ σύντομα στα πρώτα smartphones της αγοράς γιατί θα το διαθέτουν τα Samsung Galaxy S23.

Ο αντιπρόεδρος της Corning, David Velasquez, ανέφερε ότι για πάνω από μία δεκαετία τα Gorilla Glass έχουν καλύψει τις ανάγκες των χρηστών smartphone, θέτοντας τα πρότυπα για τα σκληρά υλικά κάλυψης. Σημείωσε ότι η Corning είναι περήφανη που συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Samsung και οι νεότερες καινοτομίες της παίζουν σημαντικό ρόλο στα πιο νέα Galaxy smartphones.

Όπως φαίνεται από τη δήλωση του Velasquez, τα Samsung Galaxy S23 θα είναι τα πρώτα smartphones στον κόσμο με το νέο και πιο αποδοτικό Gorilla Glass Victus 2, και αυτό δεν είναι το μοναδικό σημείο στο οποίο υπερέχουν από τους προκατόχους τους και αρκετά από τα flagship smartphones της αγοράς. Περισσότερα όμως θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες και ειδικά την 1η Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.