Η Samsung θα κυκλοφορήσει παλιά κλασικά αξεσουάρ για τα Galaxy S23, αλλά και αρκετά νέα. Μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι η εταιρεία θα λανσάρει μία νέα Clear Case με ενσωματωμένο ένα ασύρματο gadget με το όνομα “Clear Gadget Case” ή “Standing Case with Ring Grip Universal”, να και μπορεί να είναι δύο διαφορετικές θήκες.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα διάφανη θήκη έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Το gadget που έχει ενσωματωμένο μπορεί να περιγραφεί ώστε να επιτρέπει την τοποθέτηση σε διαφορετικές γωνίες και το εύκολο κράτημα του τηλεφώνου σε διάφορες συνθήκες. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο, αλλά…

Αυτό που κάνει την νέα Clear Case των Samsung Galaxy S23 να ξεχωρίζει είναι το ασύρματο gadget που διαθέτει, πάνω στο οποίο είναι πιασμένο το ring. Το gadget συνδέεται με το τηλέφωνο και έχει ένα LED ειδοποιήσεων. Επίσης, γράφει “Slide to Unlock” που σημαίνει ότι μπορεί να ξεκλειδώνει τη συσκευή με ένα gesture.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.