Πριν από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S22, η πιο πρόσφατη σειρά ναυαρχίδων της εταιρείας εντοπίστηκαν σε καταχωρήσεις ευρωπαϊκών καταστημάτων λιανικής. Αυτές οι καταχωρήσεις παρουσιάζουν τις επερχόμενες συσκευές με επεξεργαστή Exynos.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είναι γνωστό ότι λανσάρει της ναυαρχίδες της σε δύο παραλλαγές, η μία με Snapdragon επεξεργαστή της Qualcomm και η άλλη με δικό της επεξεργαστή Exynos.

Ενώ η κυκλοφορία των Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra είναι προ των πυλών, πρόσφατες αναφορές άφηναν να εννοηθεί ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα με το νέο της chipset, τον Exynos 2200.

Αλλά οι νέες καταχωρήσεις επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα στελέχους της εταιρείας, που ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, θα παρουσιάσει κανονικά τον Exynos 2200 – όπως και έγινε, και θα λανσάρει της νέες της ναυαρχίδες.

Τα Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra είναι όλα εξοπλισμένα με έναν νέο επεξεργαστή Exynos, ο οποίος αποκαλύφθηκε επίσης από προηγούμενες καταχωρίσεις του Geekbench.

Συνήθως, οι εκδόσεις με Snapdragon της Qualcomm κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα, και την Κίνα. Οι καταχωρήσεις μοντέλων με Exynos εντοπίστηκαν σε καταστήματα λιανικής όπως το Zanetti Shop και το Epto στην Ιταλία.

Αν και οι καταχωρήσεις δεν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες και δεν έχουν εικόνες, αποκαλύπτουν τις τιμές των τηλεφώνων. Το 8GB/128GB Galaxy S22+ θα κοστίζει 1.190 ευρώ, που είναι περίπου 150 ευρώ ακριβότερο από τον προκάτοχο του.

Βέβαια, παίζει οι τιμές να είναι απλά place holder και να αλλάξουν με το λανσάρισμα, αλλά, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, μείνετε συντονισμένοι, γιατί σας μεταφέρουμε άμεσα κάθε νεότερο σχετικά με τα Samsung Galaxy S22, και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.