Η Samsung αναμένεται να λανσάρει τα νέα της flagship smartphones της σειράς Galaxy S. Καθώς πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση και κυκλοφορία, διαρρέουν διαρκώς λεπτομέρειες σχετικά με τα Samsung Galaxy S22.

Μόλις κυκλοφόρησε μία αναφορά που ισχυρίζεται ότι λόγω της παγκόσμιας έλλειψης chipset, τα Galaxy S22 θα μπορούσαν να έχουν αυξημένες τιμές. Ίσως αυτό βγάζει νόημα, γιατί οι τιμές πολλών σημαντικών εξαρτημάτων για smartphones έχει αυξηθεί κατά 30-40 τοις εκατό, ενώ η τιμολόγηση για τα chip διαχείρισης ενέργειας και τα chip αισθητήρων εικόνας έχει αυξηθεί κατά 10-15 τοις εκατό.

Η αναφορά υπονοεί ότι το Samsung Galaxy S22 θα μπορούσε να έχει αρχική τιμή 899$, που είναι περίπου 100$ περισσότερο σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Ωστόσο, ορισμένες αναφορές δείχνουν επίσης ότι η εταιρεία θα παραμείνει στην ίδια τιμολόγηση με τη σειρά Galaxy S21 λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού από την Apple και τις κινεζικές μάρκες.

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει τρία smartphone, τα Galaxy S22, S22 Plus, και S22 Ultra. Τα τηλέφωνα θα χρησιμοποιούν τον Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm ή τον Exynos 2200 της Samsung, ανάλογα με την περιοχή διαθεσιμότητας.

Το βασικό μοντέλο αναμένεται να είναι μια κλασική ναυαρχίδα με 6.06 ιντσών οθόνη που θα έχει μέγιστη φωτεινότητα 1000nits. Από την άλλη πλευρά, τα S22 Plus και S22 Ultra θα έχουν την υψηλότερη φωτεινότητα που έχουμε δει σε smartphone, προσφέροντας φωτεινότητα 1750nits, και αναλογίες αντίθεσης 3.000.000:1.

Το Samsung Galaxy S22 Plus φέρεται να έχει οθόνη 6.55 ιντσών ενώ η οθόνη του Galaxy S22 Ultra είναι 6.81 ίντσες. Το μοντέλο S22 Ultra θα έχει υποδοχή για το S Pen. Τέλος, όλα τα τηλέφωνα της σειράς λέγεται ότι θα υποστηρίζουν 45W γρήγορη φόρτιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.