Το νέο λειτουργικό σύστημα της Xiaomi, το HyperOS, κυκλοφορεί για τις πρώτες συσκευές στην Ευρώπη και ο λόγος για το Xiaomi 13T. Η αναβάθμιση είναι ιδιαίτερα μεγάλη, στα 5.8GB, κάτι που είναι λογικό, λόγω των μεγάλων αλλαγών τόσο στο εσωτερικό, όσο και στην εμφάνιση του λογισμικού. Το HyperOS 1.0.3.0, είναι βασισμένο σε Android 14, με την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας του Δεκεμβρίου, ενώ έχει πολλές αλλαγές στον πυρήνα του από την Xiaomi.

Βέβαια, οι χρήστες που περιμένουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το MIUI στο κομμάτι της εμφάνισης, ίσως απογοητευτούν. Το HyperOS έχει την αίσθηση ενός πιο εκλεπτυσμένου MIUI, παρά μιας μεγάλης αλλαγής. Η εμφάνιση και η αίσθηση του λειτουργικού είναι αρκετά οικεία, με κάποιες βελτιώσεις και τροποποιήσεις.

Xiaomi HyperOS: Μόλις ήρθε και στο Xiaomi 13 Pro του Techmaniacs

Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν αλλαγές, αφού έχουμε παραμετροποιήσεις για καλύτερες επιδόσεις στο γραφικό περιβάλλον, ενώ η εταιρία ισχυρίζεται πως θα έχουμε πολύ καλύτερη διαχείριση ενέργειας και καλύτερη σταθερότητα σήματος.

Η οθόνη κλειδώματος αποκτάει περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, με διαφορετικά εφέ και νέα εικονίδια. Αναβάθμιση έχουμε και στον τρόπο που κάνει multitasking η συσκευή, με πολλαπλά παράθυρα.

Το Gmail για Android αποκτά χαρακτηριστικό που έπρεπε να έχει από την πρώτη ημέρα

Η κυκλοφορία γίνεται σε στάδια, οπότε αν έχετε ένα Xiaomi 13T, θα έρθει στο κινητό σας τις επόμενες ώρες ή και μέρες. Η συσκευή άλλωστε έχει εγγυημένα από την Xiaomi τέσσερα χρόνια αναβαθμίσεων, οπότε θα φράσει μέχρι το Android 17.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.