Σήμερα το πρωί γράψαμε ένα άρθρο πως η διάθεση του HyperOS ήρθε στα πρώτα Xiaomi 13T και πριν λίγο έφτασε και στο Xiaomi 13 Pro που έχουμε στα γραφεία του techmaniacs.gr.

Πρόκειται για την έκδοση 1.0.1.0 UMBEUXM, με την συσκευή να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1.5GB, σε αντίθεση με την αναβάθμιση του 13T που ήταν πάνω από 5GB. Αυτό ίσως έχει κάποια λογική, αφού η συσκευή πριν λίγες ημέρες είχε πάρει άλλο ένα update, που πιθανότατα θα προετοίμαζε το έδαφος για την μεγάλη αναβάθμιση.

Το νέο λειτουργικό της εταιρίας θα κυκλοφορήσει για όλες τις συσκευές που διαθέτει η εταιρία στην αγορά και όχι μόνο για κινητά. Οτιδήποτε είναι smart, από ρολόγια, τηλεοράσεις μέχρι και αυτοκίνητα, θα τρέχει HyperOS, ενώ είδαμε πως και το αυτοκίνητο της εταιρίας, το Xiaomi SU7, τρέχει το εν λόγω λειτουργικό και μάλιστα βρίσκει θέσεις παρκαρίσματος και παρκάρει μόνο του.

Η αναβάθμιση φαίρνει πολλές αλλαγές κυρίως στο εσωτερικό του λειτουργικού, με καλύτερη διασύνδεση μεταξύ των συσκευών της εταιρίας, αλλά και με νέα APIs, για καλύτερη διαχείριση των μερών της συσκευής. Αναμένεται καλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη ταχύτητα στις διεργασίες του λειτουργικού.

xiaomi 13 pro hyperos

Εμείς ήδη περνάμε την αναβάθμιση στο κινητό και πολύ σύντομα θα σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας για το λειτουργικό που ακούμε τόσο καιρό, αλλά μόλις τώρα ήρθε στις πρώτες συσκευές στην Ευρώπη.

Αν έχετε στην κατοχή σας στη συσκευή κάντε έλεγχο για αναβαθμίσεις γιατί πιθανότατα θα έχει έρθει και σε εσάς η νέα έκδοση του λειτουργικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.